David Boysen fik en hovedrolle i søndagens Brøndby-sejr over OB. Først var han oplægger til Lebogang Phiris sejrsmål, siden kom han i negativ fokus for sin stempling på Oliver Lund. Brøndbys sportsdirektør, Troels Bech, understreger over for BT, at det selvfølelgelig ikke er i orden, men siger også, at det jo er, hvad der kan ske i kampens hede.

David Boysen fortalte efter kampen til TV3 Sport, at stemplingen kom som reaktion på en tackling, Oliver Lund kort inden havde lavet på den hurtige Brøndby-fløj.

»Der var en lille batalje mellem mig og Lund forinden, hvor han stempler mig og derefter løfter mig op som et lille barn. Det blev jeg ret irriteret over, men jeg burde ikke have reageret sådan,« sagde Boysen til TV3 Sport.

 
David Boysen er mere end heldig med ikke at blive sendt tidligt i bad efter denne grimme knæstempling på OB's Oliver Lund Jensen.
Vis mere

Troels Bech er hurtig til at understrege, at den slags ikke hører til i Brøndby IF, men anerkender også, at det er, hvad der sker.

»Vi vil selvfølgelig hellere være fri for den slags. Men altså det kan jo ske i kampens hede. Det er jo ikke første gang, at den slags er sket,« siger Troels Bech og fortsætter:

»Vi må jo bare anerkende, at når testosteronen og adrenalinen ruller, så er det sværere at være den rolige og fornuftige fyr, som David er ved at udvikle sig til på og uden for banen.«

Brøndbys cheftræner, Auri Skarbalius, er mere kortfattet, da BT fanger ham på telefon.

»Hør lige her. I vil gerne have de sort/hvide historier, og nu kører I på den her. David sagde, hvad han ville i går. Han sagde, at det ikke var med vilje, og at han ikke ville skade ham. Så er den ikke længere,« siger Auri Skarbalius.

Han sagde, at han ikke ville skade ham, men han sagde da også, at det var med vilje?

»Ja, jeg har ikke mere at sige,« siger Auri Skarbalius til BT.

Boysens stempling blev af dommeren takseret til gult kort, og da dommeren har taget stilling, kan der ikke gøres noget ved den i disciplinærudvalget.

»Dommeren er jo den uvildige og dømmende part, og han vurderede det til gult kort, og så er den jo ikke længere. Hvis han ikke havde set den, så ville disciplinærudvalget måske gå ind og vurdere den, men nu har dommeren dømt, og sådan er det,« siger Troels Bech.

 
Lebogang Phiris mål i første halvleg var nok til at sikre Brøndby en 1-0-sejr over OB.
Vis mere

Der var dog en situation i en anden af søndagens kampe, som Troels Bech mener kunne være værd at samle op for disciplinærudvalget.

»Sådan en som Nicolai Jørgensen laver i Randers, den kan man måske tage op og vurdere,« siger Troels Bech med henvisning til  en batalje mellem FC Københavns Nicolai Jørgensen og Randers' Mads Fenger.

De to var i infight om bolden, og det endte med, at Jørgensen sparkede bagud mod Fenger. Her mener Troels Bech, at disciplinærudvalget burde komme på banen.

 
Nicolai Jørgensen underdriver en smule, når han mener, at han bare "lader benet hænge". Det var et frustreret FCK-hold, som måtte nøjes med et enkelt på point mod Randers.
Vis mere

Det ville måske også være en fordel for jer, hvis han sad ude, når I møder FCK på søndag?

»Det ville det selvfølgelig nok, men ikke desto mindre er det sådan, at reglerne er,« siger Troels Bech.

Brøndby møder FCK i Parken søndag 17. april kl. 1800.