6.821 tilskuere så AaB vinde søndagens hjemmekamp mod AGF 3-1 i Superliga-grundspillets 26. og sidste spillerunde.

Kasper Pedersen bragte hjemmeholdet foran 1-0 i det 38. minut, men kort tid før pausen lykkedes det for Jakob Ankersen at udligne til 1-1.

Et kvarter efter pausen bragte Patrick Kristensen hjemmeholdet foran 2-1, og da AGF et par minutter senere fik Benjamin Hvidt udvist, mistede aarhusianerne troen på sejr.

Det udnyttede AaB til at score yderligere en gang, da Lucas Andersen passerede Kamil Grabara i AGF-målet på et veltimet langskudsmål.

1. AaB går glip af mesterskabsslutspillet
På trods af en sejr på 3-1 over AGF, må AaB i resten af foråret kæmpe videre i Superligaens nedrykningsslutspil, der er alt andet end attraktivt. Men havde nordjydernes scoret bare et mål mere, ville kvalifikationen til mesterskabsslutspillet have været sikret. AaB havde i Lucas Andersens kampens bedste spiller. Han kronede en stor indsats med en fuldtræffer på langskud 10 minutter før tid.

2. Ankersens revanche
Han blev udskiftet mod Vendsyssel og kom først på banen midt i anden halvleg mod OB i sidste spillerunde. Men mod AaB var Jakob Ankersen tilbage i AGF's startopstilling, og det tør nok siges, at han formåede at revanchere sig. Således scorede han med et veltimet indersidespark til 1-1 kort tid før pausen. Hermed er midtbanespilleren AGF-topscorer i indeværende sæson med syv fuldtræffere.

3. AGF-målmand har høj klasse
195 centimeter høje Kamil Grabara er en glimrende målmand. Det leverede den 20-årige polak bevis for mod AaB, hvor han præsterede en række store redninger. Han kunne dog ikke forhindre aalborgenserne i at score tre gange. AGF lejede ham før forårssæsonens første kampe i den engelske Premier League-klub, Liverpool FC, hvortil han forventes at returnere til sommer.