Det er frem med farvepaletten, når du skal vælge tøj denne sæson.

Der er ingen grund til at gemme sig væk i sort og grå denne sæson. Selvom solen kun sporadisk er fremme og coronanen stadigvæk hænger tungt over os, så er der ingen grund til, at dit tøj afspejler dette.

Tværtimod er der masser af spræl på farverne, hvilket kan få enhver i godt humør. Så spring i forårs- eller sommertøjet eller find dig et nyt farverigt outfit, og lad de mørke farver blive i tøjskuffen.

Orange
Farven er perfekt til, når huden får en smule glød. Farven er samtidig tidløs og fås i et utal af nuancer, hvis man har behov for at tone den skarpe orange en smule ned. Du kan sagten trække i orange fra top til tå eller blot udvælge et enkelt item.

Ribkjole med slids
Pris: 259 kr.

Sandaler med blokhæl
Pris: 259 kr.

Striktrøje med udskæring
Pris: 319 kr.

Gul
Neon eller pastel, der er ingen vej uden om den gule. En let og sikker sommerfarve, der i en nedtonet nuance også sagtens kan gøre sig godt til efterår og vinter.

Lang kjole med knapper
Pris: 289 kr.

Farvede denimshorts
Pris: 149 kr.

Crop top
Pris: 219 kr.

Lilla
Farven er perfekt uanset anledning. En mørkere lilla er elegant og kan bruges til middage og selskaber, imens den lyser er mere legesyg og passer godt til casual sammenhænge eller blot til at sætte lidt kulør på hverdagen.

Oversized blazer
Pris: 509 kr.

Ribtop med slå-om detalje
Pris: 149 kr.

Chunky trainers
Pris: 289 kr.

Lyseblå
Farven er let og elegant og kan være vejen til at tilføre dit outfit lidt farve, hvis du ikke har mod på de helt skarpe som orange og pink. Lyseblå er en let sommerlig farve, som er stilfuld næsten uanset hvad, der bærer den.

Babylock ribtop
Pris: 149 kr.

Ærmeløs kjole
Pris: 209 kr.

Økologiske joggingbukser
Pris: 259 kr.

Pink
Den lyserøde nuance kan sagtens være både feminin og cool. Du kan skrue op og ned for nuancen alt efter behov, men farven er svær at undgå helt denne sæson.

Habitbukser med bælte
Pris: 289 kr.

Satinnederdel
Pris: 289 kr.

One shoulder top med pufærme
Pris: 329 kr.

Neongrøn
Neongrøn kan virkelig få dit outfit til at poppe frem. Du kan fx trække i en top eller t-shirt under din blazer eller blot bruge farven sammen med et par jeans. Straks får dit outfit mere kant og en sommerlig glød.

Skjorte med bindedetalje
Pris: 279 kr.

Højtaljede bukser
Pris: 359 kr.

Økologisk basistrøje
Pris: 219 kr.

Dette indhold er produceret af Berlingske Media i samarbejde med en annoncør. Berlingske Medias uafhængige redaktioner har intet at gøre med udarbejdelsen af indholdet.