Hun var en af Kongehusets særligt udvalgte kunstnere, da kronprins Christian i efteråret holdt stor 18-års fødselsdag på Christiansborg.

Nu kan et ungt danske musiktalent også prale med at have verdensstjernen Beyoncé som samarbejdspartner.

Det var Soundvenue, der opdagede det først.

Kulturmediet skriver, at den 19-årige danske musiker Klara Mkhatshwa Munk-Hansen, der går under navnet Giift, står noteret som medforfatter på sangen 'Ya Ya' fra Beyoncés nye album 'Cowboy Carter', der udkom den 29. marts.

Beyonce udgav den 29. marts det nye album 'Cowboy Carter'.
Beyonce udgav den 29. marts det nye album 'Cowboy Carter'. Foto: Mario Anzuoni/Reuters/Ritzau Scanpix
Vis mere

Og den er god nok.

Giifts management har ikke haft lyst til at udtale sig til B.T., så det er ikke til at vide præcis, hvordan hun er kommet med på Beyoncés album.

Men som man blandt andet kan se på Spotify, er hun en af flere sangskrivere på nummeret, der både bruger brudstykker fra det gamle Nancy Sinatra nummer 'These Boots Are Made for Walkin' og Beach Boys' 'Good Vibration'.

Giift har i et opslag på Instagram sendt en hilsen til sine samarbejdspartnere, der udover Beyoncé blandt andet består af Beyonces mand, Jay Z og musikerne Arlo Parks og The Dream.

Giift.
Giift. Foto: Pressefoto
Vis mere

»Mere end taknemmelig for alle de involverede! Tak for at tro på musikken,« skriver hun.

Giift debuterede med sin egen musik i 2022 med minialbummet 'Archives' og spillede blandt andet sidste år på Roskilde Festival.

Derudover vandt hun i januar en stor international talentpris ved branchefestivalen Eurosonic i Holland, og så var hun - som man kan se herunder - med til kronprins Christians 18-års fødselsdagsfest på Christiansborg tilbage i oktober.

Her var hun inviteret som en af de særligt udvalgte talenter fra kulturens verden.