Jada er blevet nødt til at aflyse alle sine koncerter i juni.

Det skyldes, at den populære sangerinde er gravid – og grundet komplikationer er hun blevet anbefalet af lægerne at få ro på, lyder det i en pressemeddelelse fra Tivoli, hvor hun skulle have spillet til Fredagsrock den 16. juni.

Jada har selv delt et billede fra hospitalssengen og  skriver på Instagram:

'Jeg er gravid. Jeg troede, jeg skulle dele nyheden nu for bagefter at stå på scenen hele sommeren og gøre det, jeg elsker, sammen med jer. Jeg kan ikke beskrive, hvor meget jeg havde glædet mig til at skulle rundt til jer alle sammen og synge med mit barn i maven'.

Hun fortsætter:

Foto: Foto: Pressefoto
Vis mere

'Men for en uge siden opstod der nogle komplikationer, og jeg blev indlagt på hospitalet. Jordemødre og læger på Hvidovre og Riget har været fantastiske og har passet så godt på os og sørget for at alt stadig er okay med mig og vores lille efterårsbarn.'

'Men de har også gjort det klart, at jeg, på grund af komplikationerne, ikke skal ud og synge lige foreløbig.'

Jada skriver til sidst, at hun har været rigtig bange og ked af det – og er det stadigvæk – men at hun også er enormt lettet over, at tingene er stabile, ligesom hun er utrolig taknemmelig for den 'fantastiske omsorg og behandling', de har fået.

'Lige nu skal jeg passe på mig selv og min familie. Men jeg glæder mig usigeligt til at komme ud og spille for jer igen', slutter Jada.

Den 30-årige popstjerne, der blandt andet sidste sommer spillede på Roskilde Festivalens Orange scene, afslørede sidste år, at hun var blevet gift med sin mangeårige kæreste Søren Damsbo-Svendsen.

I Tivoli bliver hun den 16. juni afløst af Simon Kvamms band Hugorm.

Hun skulle blandt andet også have spillet på Tinderbox i Odense. 

Her bliver hun afløst af det danske band Zar Paulo.