Lørdag eftermiddag skal den 46-årige komikerkonge Casper Christensen og den 27-årige Isabel Friis-Mikkelsen giftes i Københavns Domkirke.

Hele 200 venner, bekendte og familiemedlemmer er blevet inviteret i kirken og den efterfølgende reception. 80 personer er inviteret til selve bryllupsfesten om aftenen, som foregår et hemmeligt sted.

Men Casper Christensen og Isabel har sikret sig mod ikke at gå ned af stress på selve dagen. Parret har nemlig hyret en wedding planer til at stå for samtlige 1000 små og store detaljer til deres store dag.

Læs også: Vi skal da have børn

Isabel har tidligere løftet en flig af brudesløret for, hvordan 'årets kendisbryllup' kommer til at løbe af stablen. Til Se & Hør fortalte hun nemlig, at selv om Casper Christensen har været gift to gange før, så kunne han ikke drømme om at snyde hende for et drømmebryllup med alt, hvad det indebærer lige fra den store, hvide drømmekjole til at træde brudevalsen inden midnat.

Læs også: Lørdag skal Isabel giftes med Casper C: 'Jeg er rolig og klar'

Og på trods af at Isabel Friis-Mikkelsen gifter sig med en af Danmarks mest morsomme mænd, hvor man snildt kunne forestille sig, at han vil lave en masse spas, så bliver det ikke i kirken.

Selve vielses akten i kirken bliver nemlig helt traditionel, hvor Casper Christensen ankommer en halv time før vielsen med sin forlover, Frank Hvam, mens bruden bliver ført op af sin far, tv-manden Jarl Friis-Mikkelsen.

Mens dagens vigtigste outfit, brudekjolen er designet af den danske topdesigner, Stasia.

Til gengæld er både hun og Casper Christensen tavse om, hvor den store bryllupsfest skal foregå. Og ikke mindst hvad der skal ske under den. Parret er nemlig rørende enige om, at det skal være en overraskelse for deres gæster.

Men som Isabel fortalte til Se og Hør kommer aftenen at forløbe lidt mere utraditionelt. Og mon ikke der bliver lavet masser af spas. For flere af parrets gæster, som for eksempel Lars Hjortshøj og Jan Gintberg er jo i den grad kendt for at være sjove mænd.

Se videoen der går lige i smilebåndet: Om lidt går det perfekte bryllupsbillede helt galt

Bryllupsvideo hitter på nettet: Her er gommen alle brude vil have

Dagens grin: Se bryllupsvideoen der går lige i smilebåndet

Gift i kun 10 timer: Se bryllups-videoen der får hele verden til at græde