Desværre lykkedes det ikke for nogle af de seks landmænd at finde en partner at dele livet med.

De sidste mange tirsdage har vi kunnet følge landmændene Martin Rathkjen, Martin Danielsen, Nicolaj Brunt Nielsen, Jack Rasmussen og Niels Skov Pedersen på TV2 samt Mathias Dam Jensen på TV2 Play i deres jagt på en kvinde og en forelskelse.

Fra sidelinjen har værten, Lene Beier, heppet, guidet og støttet, og i tirsdagens sæsonafslutning besøgte hun så landmændene for sidste gang. Allerede her gjorde flere af de seks landmænd det klart, at de ikke havde fundet en kæreste, og i dag har ingen af landmændene kontakt til den kvinde, som de inviterede med på en romantisk weekend. Det skriver TV 2.

Nicolaj har mødt en pige

25-årige Nicolaj Brunt Nielsen fra Holstebro fandt ikke kærligheden ved at medvirke i 'Landmand søger kærlighed'. Han datede ellers den 20-årige Mai, og stemningen på deres romantiske weekend var god. Herefter tog Nicolaj på ferie.

»Jeg savnede hende ikke, som jeg synes, man skal, når man lige har mødt hinanden og burde være forelsket,« sagde han til Lene Beier i sæsonafslutningen. Den unge landmand har dog mødt en pige i hjembyen i Holstebro, og han håber på, at der kan blive noget mellem dem.

Foto: Niels Henrik Dam
Foto: Niels Henrik Dam
Vis mere

Det tegnede lyst for den modne landmand

Den 55-årige Jack Rasmussen var en af dem, som stadig så sin date, Bente, da Lene Beier aflagde besøg for at følge op på kærlighedslivet. Desværre forsvandt gnisten lige så stille mellem de to, og det samme gjorde kontakten.

Jack er alligevel fyldt med gåpåmod og vil søge videre efter kærligheden. Og godt nok førte programmet ham ikke til en kæreste, men han har fået en meget større netværk. Blandt andet på Facebook, hvor mange folk kontakter ham med spørgsmål til programmet.

Jack fra ‘Landmand søger kærlighed’ 2019 (Foto: TV 2)
Jack fra ‘Landmand søger kærlighed’ 2019 (Foto: TV 2)
Vis mere

Den gik ikke for Martin og Mila

Også i Vestjylland døde kærligheden. Martin Rathkjen nåede ellers at møde 26-årige Milas far, og afstanden fra Martins gård og til København virkede ikke til at være en hindring for et forhold. Men med tiden gik det op for dem begge, at de ikke passede sammen.

»Jeg har lagt rigtig meget af min generthed på hylden, efter jeg har været med i programmet og mødt så mange mennesker,« siger Martin Rathkjen til TV2. Han er i dag single og opsøger ikke datinglivet på apps som Tinder.

Martin Rathkjen fra ‘Landmand søger kærlighed’ 2019 (Foto: TV 2)
Martin Rathkjen fra ‘Landmand søger kærlighed’ 2019 (Foto: TV 2)
Vis mere

En ombejlet landmand

Martin Danielsen på 36 år var en af de landmænd, der havde en succesfuld, romantisk weekend med minigolf, vaffelis og god stemning under aftenens middag. Alligevel førte det ikke til et forhold med ham og Kristinna, som ellers fortsatte med at se hinanden i flere uger efter, at kameraerne var slukket.

»Siden optagelserne har jeg fået omkring 20 tilbud fra kvinder,« siger Martin, der endnu ikke er klar til at involvere sig i noget nyt. Han ses stadig med kvinderne fra 'Landmand søger kærlighed' – men kun som venner, fastslår Martin over for TV2.

Martin H. Danielsen fra ‘Landmand søger kærlighed’ 2019 (Foto: TV 2)
Martin H. Danielsen fra ‘Landmand søger kærlighed’ 2019 (Foto: TV 2)
Vis mere

Unge Mathias har fået en kæreste

Det blev ikke i 'Landmand søger kærlighed', at 23-årige Mathias Dam Andersen skulle møde sin eneste ene. Men måske fandt han hende kort tid efter optagelserne. I hvert fald skrev en pige kort tid efter optagelserne til ham, om han kunne levere noget sprøjtemiddel.

Det er nu nogle måneder siden, og Mathias ser stadig den 27-årige Ellen. Faktisk ser de hinanden hver dag.

Mathias fra ‘Landmand søger kærlighed’ 2019 (Foto: TV 2)
Mathias fra ‘Landmand søger kærlighed’ 2019 (Foto: TV 2)
Vis mere

Niels er en populær herre

47-årige Niels Skov Pedersen havde heller ikke sommerfugle i maven, da 'Landmand søger kærlighed' nåede vejs ende. Han var på en romantisk weekend med 51-årige Lisbeth, men det førte ikke til mere.

Niels har efterfølgende været på et par dates, og han har fået henvendelser fra flere kvinder på Facebook. Så selv om forelskelsen endnu ikke har ramt ham, så tager han de personlige styrker, som programmet har givet ham, med sig videre.

Foto: Niels Henrik Dam
Foto: Niels Henrik Dam
Vis mere

Artiklen er bragt i samarbejde med Realityportalen. Læs også: