Lars von Triers stab, som følger ham tæt under filmfestivalen i Cannes, anede intet om, at han var smidt ud.

Da bt.dk fanger Lars von Trier-lejren i Cannes i Sydfrankrig aner den fortsat intet om, at den danske filmskaber er smidt ud af filmfestivalen efter sine udtalelser, hvor han sympatiserer med Hitler og nazismen. Hvad siger du til, at Lars von Trier ikke længere er den del af festivalen?

- Jamen, hvad tænker du på? Hvad mener du med, at det hele er slut? siger Triers assistent Emilie Spliid og holder så inde, mens hun forsøger at forstå, hvad bt.dk fortæller hende. - Det har jeg ikke hørt noget officielt om endnu. Så vi fortsætter med det presseprogram, der er lagt for Lars og skuespillerne, siger hun så. Jamen, det er lige blevet offentliggjort, at Trier er smidt ud af Cannes. - Du må prøve at e-maile mig, så skal jeg se, om jeg kan gøre noget...

Lars von Trier undskyldte efter onsdagens pressemøde sine bizarre udtalelser, men det var ikke nok. Det er - indtil videre - kun Lars von Trier som person, der er smidt ud af filmfestivalen. Hans film Melancholia er så vidt vides fortsat med i konkurrencen om palmerne, der uddeles søndag.


Se og hør Lars von Triers nazi-udtalelser her: