Nikolaj Vraa er vært i denne uges udgave af Det, vi taler om. Med i panelet er Morten Crone Sejersbøl, Thomas Heurlin og Lise-Lotte Lohmann.

Den kulørte time

Den danske fodboldspiller Pione Sisto har fortalt, at han støtter bevægelsen Kongeriget Pineal. En sekt, hvis selverklærede formål er at skabe et økosamfund og en skole for åndelige mysterier. Det bliver ikke mindre kontroversielt af, at portugisisk politi lige nu undersøger Pineal for dødsfaldet på et spædbarn.

Og så har panelet set fjernsyn, og derfor handler det både om spiseforstyrrelser og en højdramatisk kolonihave-krig.

Den kontante time

Skuespilleren Kevin Spacey er blevet frikendt. Men spørgsmålet er, om hans Hollywood-karriere er forbi, eller om anklagerne om sensuelle krænkelser og overgreb vil gå i glemmebogen.

Og så er snakken om UFO’er igen blusset op, fordi en tidligere amerikansk efterretningsmand, David Grusch, har forklaret, at USA's regering efter hans overbevisning skjuler oplysninger om UFO'er - ikke bare for amerikanerne, men også for Kongressen. Vi ringer til Jacob Heinel Jensen i USA, og vi ringer til Benny Christen Gandahl, der er medlem af Skandinavisk UFO Information, og som har interesseret sig for liv i rummet siden han som 11-årig så noget mystisk.

Din vært er Nikolaj Vraa, og i panelet sidder Morten Crone Sejersbøl, Thomas Heurlin og Lise-Lotte Lohmann.

Programmet er produceret af Sarah Bech.