Se hvordan du bedst sikrer dine fotografier. Og få også vores test af printere.

Pas godt på minderne: Godt hjemme fra efterårsferien skal alle ferieminderne naturligvis gemmes på bedste vis, så de kan hives frem ved festlige lejligheder og vises til familien og andre stakler, der måtte lægge vejen forbi.

I denne BT PLUS-pakke får du:

  • Sådan passer du bedst dine billeder
  • Guide: Få styr på billederne
  • Test af online løsninger og printere
Med et BT PLUS-abonnement får du adgang til alle tests og guides om elektronik og meget mere... Du kan blandt andet læse om:

I gamle dage hev vi lysbillede-projektoren frem for at fortælle om turen til Thailand, i dag kobler vi blot kameraet direkte til fjernsynet – ofte trådløst – for derefter at fortælle om de mange dejlige minder fra Sri Lanka eller Kap Verde.

Men har du tænkt på, hvordan du gemmer billederne? Rigtigt tit opbevares de uerstattelige billeder af nu afdøde moster Helene nemlig udelukkende på den lokale familie-pc – og ryger harddisken i den, er man slemt på spanden.

Vi har i denne artikel samlet nogle gode ideer til dig, der gerne vil sikre de dyrebare billeder.Vi guider dig til de bedste måder at gemme fotografier lokalt og online, de bedste redigeringsprogrammer og de bedste printere.

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra BT PLUS