Krasseren har samlet en række forslag til at FCKs spillere begyndere at smile igen.

____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>Lynge Jacobsen sender et telegram: Her i Aalborg satser vi benhårdt på at komme i top 4.¨

Don Ø giver 10 procents rabat på et weekendophold i Lalandia med mulighed for at forlænge til om mandagen for samme pris..

Peter Palshøj, Onside kommer forbi og overrækker en nøgle til månedens FCK-spiller til en Mercedes, legetøjsmodellen.

Anders Bjerregaard fortæller: Sådan lykkedes det mig at få fat i Hannes Sigurdsson.

Støvleleverandøren udleverer hvide fodboldstøvler til alle.

Niclas Jensen udlover øl til alle, der kan slå ham i en spurt.

Dagens Rygter
De fantastiske fire ser ud til at blive til Den fantastiske i næste sæson. Henry, Eto’o og Ronaldinho rygtes alle på vej væk fra Barca.

Der har været det første møde mellem Barcelona, Ronaldinho agent og Milan.. Til stede var Txiki Begiristain; Barcas sportsdirektør Ernesto Bronzetti, repræsentant for Milan og Roberto de Assis, Ronaldinhos bror og agent. Flere. Men i kulissen lurer også Fenerbahce.

Ifølge flere tyrkiske medier er Samuel Eto’o tæt på at skifte til Fenerbahce.

Kevin Keegans store drøm er Thierry Henry, siger han til alle. Bare spørg Michael Owen hvor fantastisk det er at være Newcastle spiller.

Rene Ramos, bror til Sergio Ramos, repræsenterer Diego Capel i Sevilla. Ifølge AS forsøger han at sælge Capel til Real Madrid for 12 mio. Euro.

Chelsea vil have David Villa i Valencia, for 20 mio. euro, The Sun, som erstatning for Drogba, der er på vej til Real Madrid for samme beløb, Daily Star..

Efter Crouch’s præstationer i de seneste kampe er Portsmouth villige til at give 10 mio. pund for den lange spiller Daily Star.

Tottenham vil hente Real Madrids Esteban Granero i Getafe, skriver Daily Mirror

Thomas Sørensens Chelsea bliver måske ikke til noget. I stedet prøver klubben med endnu specialmaske til Peter Cech. The Sun

Krigen i Liverpool fortsætter. Tom Hicks vil nu have afsat klubbens direktør Rick Parry, fordi han er blevet for gode venner med George Gillett.

Dagesn Citat
- For mig personligt er Champions League en tragedie, særligt fordi jeg ikke fik chancen for at forhindre den og det gør mig meget gal. Det er ikke morsomt at blive sat på bænken til fordel for en, som startede med at spille, da han var 30. – Jens Lehmann om sig selv, Wenger og ikke mindst Manuel Almunia.

Læs mere irriterende sportsjournalistik på