Finn Nørbygaard får god hjælp fra B.T.-læsere til at finde vitser til sit nye show

Når den folkekære entertainer Finn Nørbygaard til efteråret drager land og rige rundt med sit nye show, behøver han ikke bryde sin hjerne synderligt for at finde passende vitser.

Han har allerede fået god hjælp fra B.T.’s læsere. Nørbygaard har på forhånd proklameret, at han ikke kan komme uden om Stein Bagger.

- Selvfølgelig kommer der jokes om Stein. Jeg vil - som altid bruge selvironien. Jeg vil skildre den her business-ignorant, mig!, som pludselig endte på de bonede gulve og var en fantastisk forretningsmand.

Vi tog Nørbygaard på ordet og udskrev en nødhjælps-indsamling af Bagger-jokes og en konkurrence blandt læseren om at finde den bedste Bagger-joke. Siden er det væltet ind med sjove vitser og næsten fem tusinde bt.dk-brugere har været inde på vores hjemmeside for at stemme på deres favorit.

Vinderen blev Peik Bech-Andersen fra Rungsted Kyst med denne joke:

"Rygtet siger, at Stein Bagger blev tilbudt en plads på Bjarne Riis’ cykelhold, da de så hvor hurtigt han var over alle bjerge."

Da det kom frem, at Stein Bagger havde snydt alt og alle, var Finn Nørbygaard én af dem, han trak med sig i faldet. Han ejede store dele af IT Factory via investeringsselskabet JMI Invest og endte pludselig på konkursens rand. Både bil og sommerhus ER røget, og det er endnu uklart, at familien kan blive boede i huset i Holte.

Derfor vil Nørbygaard nu bruge sit skarpeste våben – humoren - til at kæmpe sig tilbage fra sit livs krise.

- Jeg har allerede på kun to uger sikret mig halvdelen af årets job. Det er alt muligt: En firmafest, et smedelaug, en håndboldfest, et aktionærmøde. Jeg glæder mig helt vildt. Da jeg havde alle pengene, manglede den kreative tænding, men den er der i dén grad igen. Du ved ... alt det der med »nød lærer nøgen kvinde« osv. Jeg er SÅ klar,« sagde entertaineren i sidste uge til B.T.