Niklas Landin startede kampen mod Polen med at redde fire polske forsøg i træk, men det udnyttede Danmark ikke på bedst mulige vis. Det ærgrede Hans Lindberg efter kampen.

»Jeg synes, vi havde styr på kampen hele vejen. Det er lidt ærgerligt, at vi ikke udnytter, at Landin starter kampen så fantastisk. Efter ti minutter bør vi egentlig være foran med fem-seks mål, synes jeg. Men alligevel får vi skabt det hul i første halvleg, og det holder vi fast ved i anden halvleg,« sagde Hans Lindberg til DR efter kampen.

Danmark endte med at vinde kampen 31-27, og der så ud til at være fint sammenhæng i spillet på tværs af de to halvlege trods mange udskiftninger. Landstræner Gudmundur Gudmundsson valgte dog at foretage flere af udskiftningerne før pausen, men det mener Lindberg ikke er årsagen til, at spillet generelt hang bedre sammen.

»Jeg ved ikke, om det var derfor. Jeg tror, alle på holdet var opsatte på at præstere ordentligt og skaffe et ordentligt resultat. Vi går ind for at vinde hver eneste gang, og nu er vi her, hvor vi er i turneringen. Vi er kommet et godt stykke ind, og nu begynder vi begynder at finde de rigtige takter frem og det rigtige spil.«

Én af de spillere, der kom ind i kampen og satte et fint aftryk, var Mads Mensah Larsen, der ellers startede turneringen som reserve. Rhein-Neckar Löwen-spilleren nåede at score tre mål og viste sig generelt godt frem i angrebsspillet.

»Det var rigtig dejligt. Det var også rigtig dejligt at få så mange minutter på banen. Man ved jo ikke helt, hvor man står, for det er ved at være et stykke tid siden, at jeg har været i kamp. Så det var rigtig dejligt at komme ind og få så mange minutter i benene. Jeg synes også, det gik fint,« sagde Mads Mensah Larsen efter kampen til DR.

»Jeg synes, jeg kom udmærket i gang. Det var en god start, hvor der var mange ting, der lykkedes. Så jeg er rigtig godt tilfreds.«

Danmark er nu klar til ottendedelsfinalen, hvor de skal op imod Island. Den kamp spilles på mandag klokken 19.00.