- Suarez den bedste, jeg har spillet med

Liverpool-kaptajnen Steven Gerrard opfordrer sine medspillere til at kvalificere sig til Champions League for Suarez' skyld.

Liverpool har haft en svær sæson indtil videre, men er på det seneste kravlet opad i tabellen og ligger efter 23 kampe på 7.-pladsen. The Reds er dog hele syv point efter Tottenham, der befinder sig på den vigtige 4.-plads, og Champions League bliver derfor meget svært at nå for Merseyside-klubben.

Havde det ikke været for Luis Suarez' fantastiske form og indtil videre 16 mål i Premier League,havde 4.-pladsen dog lignet noget nær en umulighed, og ifølge friske rygter skulle Guardiola være interesseret i at hente den uruguayanske stjerne til Bayern München til sommer. 

Steven Gerrard har derfor været ude og opfordre sine holdkammerater til at kvalificere sig til Champions League, for ellers risikerer de at miste deres stjerneangriber.
 
Suarez har tidligere udtrykt sin glæde ved at være i Liverpool, men selvom klubben har støttet sin angriber i flere svære situationer, kan den kontroversielle spiller være fristet til at beslutte at forlade Liverpool til sommer, hvis ikke man skal spille Champions League-bold.

 - Forhåbentligt kan vi kæmpe for ham fra nu af og til slutningen af sæsonen og slutte som nummer fire og tage en beslutning for ham, udtaler Gerrard til The Sun.

 - Kun han ved, hvad hans ambitioner og drømme er. Luis fortjener at være i Champions league. Udover Leo Messi og Cristiano Ronaldo vil jeg mene, at han er så god som alle andre. Han er formentligt den bedste spiller, jeg har spillet med, og jeg har spillet med nogle topspillere i min karriere, siger Gerrard.

Læs også: