Ben Foster stod en fabelagtig kamp, da Liverpool hjemme på Anfield tabte 0-2 til West Bromwich. Daniel Agger var til gengæld rystende ringe.

Lars Høgh i Madrid, Lars Windfeld i Nantes og Peter Schmeichel i Göteborg. De helt specielle målmandspræstationer er ikke noget, man ser hver dag. Men mandag aften fik Daniel Agger og Liverpool serveret en på allernærmeste hold.

Ben Foster i Liverpool kan nemlig føjes til listen over de imponerende præstationer, hvor en målmand nærmest ene mand redder et resultat hjem til sit hold. West Bromwich-målmanden spillede en fænomenal kamp, da det ene Liverpool-angreb efter det andet bølgede ned mod hans mål. Hans eget hold behøvede knap så mange angreb til at vinde en uventet sejr.

Liverpool havde 23 skud på mål, men fik ikke scoret. Gæsterne havde fire. De to af dem gik i mål og indløste fuld gevinst på tre point.

Både Daniel Agger, Jordan Henderson og Luis Suarez testede Ben Foster igen og igen i løbet af de første 75 minutter, men den tidligere Manchester United-keeper pillede igen og igen glansen af et Liverpool-mandskab, der i dén grad savnede nyindkøbte Daniel Sturridge, der sad ude med en lårskade.

Efter 77 minutter fik Liverpool-kaptajn Steven Gerrard spillets største chance, da der ganske uforståeligt blev fløjtet for straffespark mod Luis Suarez. Uruguayaneren fik et puf i ryggen, men det var ikke et af den slags, der normalt giver straffespark i Premier League.

'Retfærdigheden' skete imidlertid fyldest, da Ben Foster på sublim manér snuppede Gerrards velplacerede, flade spark.

Herefter gik Liverpool - personificeret ved danske Daniel Agger - ned med flaget. Få minutter efter Gerrards misser, headede Gareth McAuley et flot sparket hjørnespark i nettet bag en chanceløs Jose Reina. Reina var chanceløs, fordi Daniel Agger slap sin markering på McAuley.

Det gjorde den danske landsholdsanfører igen i kampens overtid. Agger, der har haft det svært på det seneste, blev ganske enkelt overløbet af Romelu Lukaku. Herefter kunne den unge belgier uden problemer sparke West Bromwich på 2-0. En ganske sensationel udvikling kampen alt taget i betragtning.

Med den overraskende sejr glider West Bromwich forbi Liverpool i Premier League-tabellen. Holdet fra Birmingham-forstaden indtager nu ottendepladsen, mens Liverpool efter en god periode nu igen er nummer ni.