Daniel Agger havde en gigantisk afbrænder, da Liverpool mødte Fulham, men hans hold vandt alligevel 4-0.

Daniel Agger præsterede at øse bolden højt op over mål fra to meters afstand, da Liverpool tog imod Fulham i den sene lørdagskamp i Premier League.

Efter at chancen havde været ved at løbe ud i sandet, lykkedes det alligevel for Luis Suàrez at komme fri i straffesparksfeltets højre side, hvorefter han lagde bolden tilbage til en helt fri Daniel Agger, som forsøgte at glide bolden i mål. Men i stedet sendte han den altså op på tribunen.

Alligevel kunne både den danske landsholdsanfører og Liverpool se tilbage på kampen med stor glæde, for Liverpool vandt 4-0.

Daniel Aggers medspiller i midterforsvaret, Martin Skrtel, åbnede scoringen efter otte minutters spil, hvor han udnyttede, at Fulhams Brede Hangeland og Aaron Hughes løb ind i hinanden. Den slovakiske forsvarsspiller tordnede kuglen op i trekanten uden chance for Fulhams målmand, Mark Schwarzer.

Senere brændte Daniel Agger som nævnt, men Liverpool kunne alligevel gå til pausen med en føring på 2-0, da Stewart Downing fandt Steven Gerrard inde i straffesparksfeltet, og anføreren sendte iskoldt bolden i mål.

I anden halvleg kom Stewart Downing selv på scoringslisten, og denne gang var Gerrard i oplæggerens rolle.

Da manglede der små 40 minutter af kampen, men opgøret var reelt afgjort. Fulham formåede aldrig at true Liverpool, som i stedet satte trumf på med et mål af Luis Suàrez til sidst.

Det var en virkelig flot kamp af Liverpool, som senest skuffende havde tabt 1-3 hjemme til Aston Villa.

Med sejren kom Liverpool op på ottendepladsen i Premier League. De kan dog blive fortrængt til niendepladsen, hvis Michael Laudrups Swansea City vinder søndagens kamp mod Manchester United.

Fulham ligger nr. 13, men London-klubben har dog lidt luft til den værste suppedas i bunden.