Esbjerg viste flot moral i anden halvleg, da holdet vendte 0-2 mod Lyngby til 2-2 i superligakampen mandag.

Esbjerg havde mandag aften besøg af Lyngby i Alka Superligaen i et opgør, der sluttede 2-2 efter et flot comeback af vestjyderne, der var nede med 0-2.

Vestjydernes cheftræner Colin Todd havde på forhånd varslet, at han ville se vilje og stolthed fra sine spillere efter en dårlig periode, hvor B93 fra 2. division for nylig sendte Esbjerg ud af DBU Pokalen.

Englænderen kunne dog fra sidelinjen se sine spillere levere en skidt præstation i første halveg, hvor Esbjerg oftest halsede efter gæsterne.

Efter 13 minutters spil var Lyngby tæt på at bringe sig foran og give Esbjerg den værst tænkelige start på kampen.

Mikkel Rygaard trak flot ind i banen og afsluttede mod fjerneste hjørne, hvor stolpen dog kom i vejen.

I det 35. minut var samme Mikkel Rygaard på spil igen, da han fra kanten af feltet udplacerede Jeppe Højbjerg med en inderside og sparkede Lyngby foran med 1-0.

Kort før pausen gik det atter galt for Esbjerg, idet Jesper Christjansen på et hjørnespark kunne stige til vejrs i det lille felt og pande Lyngby på 2-0 efter passiv opdækning.

Hjemmeholdet kom bedre ud til anden halvleg, og det lykkedes da også Marco Lund at bringe spænding tilbage i opgøret. Forsvarsspilleren sparkede således en nedfaldsbold i nettet godt 20 minutter før tid.

Få minutter før tid var 20-årige Marco Lund tæt på at komme på måltavlen igen, da han steg til vejrs efter et hjørnespark.

Bolden blev dog sendt i mål af Lyngbys Jesper Christjansen, uden at Lyngby-målmand Jesper Hansen kunne forhindre den sene udligning til 2-2.

Resultatet ændrer dog intet i tabellen for Esbjerg, der må sande, at de midtvejs i grundspillet er rækkens dårligste hold. Sølle otte point er det blevet til i sæsonens første 13 kampe.