KØB PLUS!

APOEL jagter Mikkel Beckmann

Mikkel Beckmann kan være tabt for FCN og på vej til cypriotisk fodbold

Flere cypriotiske medier melder søndag om en hed interesse fra landets største fodboldklub APOEL Nicosia for FCNs angriber Mikkel Beckmann.

Prisen skulle efter sigende være 1,5 mio. kr. for Beckmann, der er 29 år og har kontraktudløb i 2014. APOEL-ledelsen har været imponeret af Beckmann i Champions League-kampene i denne sæson, hvor han blandt andet scorede et perlemål direkte på frispark mod Juventus.

APOEL huskes især for at sende FCK ud i Champions League-kvalifikationen i 2009, og klubben hentede for to sæsoner siden FCK-angriberen Ailton Almeida. Han fik stor succes i APOEL, der for alvor imponerede i sidste sæson i Champions League, hvor holdet gik videre fra gruppespillet efter en række fornemme præstationer.

APOEL kæmper atter om mesterskabet i denne sæson, men mangler en angribertype som Mikkel Beckmann, og derfor handler det nu, om parterne kan blive enige. FCN skulle ikke være uinteresseret i at sælge, mens en god løn og fine bonusordninger samt lækkert klima nok også kan overbevise Beckmann om et skifte.

Det var søndag aften ikke muligt at få en kommentar fra Mikkel Beckmanns agent Mikkel Nissen.

Læs også: