Se det første billede: Mikkel Kessler med sit nyfødte barn

Så skete det langt om længe. Det både Mikkel Kessler, kæresten Lea Hvidt og resten af Danmarks nysgerrige befolkning har set frem til - fødslen og ikke mindst billedet af boksernes første barn.

Fredag eftermiddag lagde Kessler og Hvidt selv et billede ud på bokserens Twitter-profil af deres lille dreng. Det var ventet, at Mikkel Kesslers kæreste skulle nedkomme lige omkring juletid. Og dermed kan den danske bokser efter planen se frem til at flytte ind i parrets nye hus i Sengeløse ved København med både kæreste og barn.

LÆS OGSÅ: Her er de danske stjerners private og afslørende billeder

- Vi fik den bedste julegave, man overhovedet kan ønske - en sund, smuk dreng, skriver parret på Twitter.

Den glædelige nyhed om, at 34-årige Mikkel Kessler og kæresten Lea Hvidt ventede barn blev først kendt af offentligheden i løbet af efteråret, hvor ugebladet SE og HØR bragte billeder af parret i forbindelse med en gåtur i København.

Mikkel Kessler har ikke selv villet udtale sig om parrets graviditet - ligesom han heller ikke har ønsket at udtale sig om sin boksefremtid, siden han tabte sin seneste kamp i ringen til engelske Carl Froch den 25. maj i år.

Der er dog fra flere sider blevet spekuleret i, om Mikkel Kesslers nye liv som far vil få indflydelse på, hvorvidt han vælger at fortsætte sin boksekarriere.

LÆS OGSÅ: Her er de danske stjerners private og afslørende billeder

Tidligere har Danmarks bedste bokser og tidligere verdensmester nemlig givet udtryk for, at han ville have svært ved at forene livet som professionel bokser med rollen som far, og det ansvar der følger med til at være forældre.

- Som bokser skal du være ligeglad med, om du dør. Med et barn ville jeg tænke for meget og ikke turde satse alt, sagde Mikkel Kessler i maj til bt.dk.

Kessler har endnu ikke besluttet om han vil fortsætte sin boksekarriere.
 

Læs også: