Hvorvidt Pernille Rosendahl har coachet den unge Ida rigtigt bragte dommerne i en heftig diskussion i X Factor liveshow.
Hvorvidt Pernille Rosendahl har coachet den unge Ida rigtigt bragte dommerne i en heftig diskussion i X Factor liveshow. Foto: Uffe Weng

Hvorvidt Pernille Rosendahl har coachet den unge Ida rigtigt bragte dommerne i en heftig diskussion i X Factor liveshow

I det 17-årige sangtalent Ida havde Pernille Rosendahl rent guld, men hun fik det lavet om til værdiløst jern, ifølge den hårde Blachman.

- Jeres samarbejde har bare ikke kunne effektuere det det skulle, lød det fra den skaldede dommer til Pernille.

Også den ellers så blide Cutfather havde ikke mange positive ord om Idas anden sang i aftes, hvor hun sang en duet med rapperen Kesi.

- Det føles useriøst. Nu har du prøvet det, så bare lad være med det en anden gang, var Cutfathers råd til Ida.

Den unge sangerinde selv sagde, at hun var vild med nummeret, der lå meget ved siden af hendes normale rolige singer/songwriter-stil. Hun udtalte, at hun var vild med at have det sjovt og have mulighed for at feste lidt på scenen. Kun Pernille gav hende ret.

Hun vendte sig mod publikum og spurgte

- Er jeg den eneste, der hører forkert? Hvorefter folk klappede højt og hujede og dermed bekræftede hende i, at det var hun bestemt ikke.

Om det bliver Ida, eller en af hendes meddeltagere, der ikke får lov at nå til finalen, bliver offentliggjort senere i aften.SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.