Foto: Privatfoto/Twitter/Facebook

Har sprøjtet litervis af silikone i kroppen

Den menneskelige Ken-dukke, Justin Jedlica, er ikke interesseret i Valeria Lukyanova, der ligner en Barbie-dukke til forveksling.

Selv om man skulle tro, de ville være det perfekte par, bliver der ikke nogen romance mellem de menneskelige Barbie- og Ken-kopier.

Takket være utallige plastickirurgiske operationer og litervis af silikone har amerikanske Justin Jedlica fået en krop og et ansigt, der ligner legetøjsgiganten Mattels førsteelsker på en prik.

På sin profil på twitter skriver han da også om sig selv:

- Jeg er den menneskelige Ken-dukke. Plastickirurgi giver mig mulighed for at lave mig selv om.

Dukkepiger111


I et interview med den amerikanske avis Huffington Post fortæller han, at han trods sit mandlige forbillede ingen som helst planer har om at gå efter en menneskelige udgave af Barbie, ukrainske Valeria Lukyanova.

- Jeg synes skam, at hun er smuk. Men på mig virker det som om, at meget af hendes udseende er skabt ved hjælp af makeup, kunstigt hår og slankende korsetter. Drag queens har skabt den samme illusion med makeup og kostumer i årevis, siger han til avisen.

Justin Jedlica bor i New York, og han har fået lavet omkring 90 større eller mindre indgreb for at få den muskuløse krop og det markerede ansigt, så han ligner Kenn-dukken. Han har fået sprøjtet silikone ind over alt i sin krop, han har fået lavet adskillige næseoperationer, og det stopper ikke her. Justin har nemlig planer om at blive ved med at ændre på sig selv. Indtil videre har det kostet ham 100.000 dollars.

Dukkepiger111


Det anslås, at den ukrainske Barbie har brugt 800.000 dollars på sit udsenende. Alligevel tvivler Jedlica på hendes intentioner.

- En sand 'krops-skaber - som mig selv - lever med forandringerne og kan ikke vaske dem af. Jeg anerkender, at hun er en talentfuld kunstner, men hvis hun, når alt kommer til alt, kun præsenterer denne 'menneskelige Barbie-dukke' de dage, hvor kameraet kører....

- Jeg ved ikke, hvor meget troværdighed jeg vil tillægge hendes 'virkelige menneskelige Barbie.'

Dukkepiger111
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.