Lige nu kan du få fibernet fra Waoo til en skarp pris og tv i to måneder for 0 kroner.

Det digitale liv kræver en stabil og hurtig internetforbindelse. Hos Waoo kan du lige nu få 1000/1000 Mbit/s for kun 195 kroner i et halvt år – uden binding. I 2023 indtog Waoo førstepladsen på Loyalty Groups BrancheIndex over internetudbydere for 12. år i træk.

Hvis du får internet fra Waoo, får du ovenikøbet Waoos store tv-pakke for 0 kroner i to måneder. Så kan du blandt andet se kampe fra nogle af de største sportsbegivenheder som OL i Paris, Premier League, Champions League, Superligaen, Tour de France, Wimbledon, EM og VM i håndbold, samt dansk ligahåndbold for herrer og kvinder.

Se her: Så hurtigt internet kan du få

Og hvis noget mod forventning driller, kan du altid ringe til Waoos kundeservice. Med en score på 4,8 på Trustpilot, så er du sikret kompetent hjælp på telefonen, som du også får hurtigt – den gennemsnitlige svartid er kun 2,5 minut.

Hvorfor vælge fibernet fra Waoo lige nu?

  • Kun 195 kroner om måneden i et halvt år – ingen binding.
  • Stream den store tv-pakke med blandt andet Premier League, Champions League, Superligaen, Tour de France, EM og VM i håndbold.
  • Adgang til Viaplay Total (Film, serier og sport).
  • Adgang til TV 2 Play (favorit og sport).
  • Ingen tv-boks: Alt streames via app.
  • Kundeservice i topklasse (4,8 på Trustpilot).

Se mere om fibernet fra Waoo her

Dette indhold er produceret i samarbejde med en annoncør. Berlingske Medias uafhængige redaktioner har intet med udarbejdelsen og publiceringen at gøre.

Andre læser også