Der kom ikke noget endeligt resultat ud af det ni timer lange møde, som eurogruppen brugte til at diskutere grækernes reformplaner.

Planerne skal godkendes af eurogruppen, før Grækenland kan starte forhandlingerne om en ny redningspakke, der vil være den tredje af sin art.

»Vi har haft en grundig diskussion om det græske forslag og problemerne med troværdig og tillid. Vi har ikke konkluderet noget endnu, så vi fortsætter i morgen. Det er meget svært, men arbejdet skrider fremad,« siger Jeroen Dijsselbloem, formand for eurogruppen, idet han er på vej ud fra mødet.

Få timer tidligere var meldingen en helt anden. En EU-diplomat tæt på forhandlingerne gav udtryk for, at mødet muligvis ville fortsætte til kl. 3 for at munde ud i en hensigtserklæring.

Erklæringen, der var under udarbejdelse på mødet, skulle angiveligt have indeholdt en plan for, hvordan grækerne kunne indføre ny og strammere lovgivning allerede i næste uge.

Til gengæld ville den strammere styring af økonomien give det hårdt pressede land udsigt til en redningspakke på 400 milliarder kroner over de næste tre år.