I mere end 20 år har en cykelsti til Ajstrup Strand været på ønskelisten for borgere fra Tranbjerg, Mårslet, Solbjerg, Beder og Malling.

Men borgerne må nu væbne sig med endnu mere tålmodighed.

Aarhus Kommune har nemlig ikke kunnet finde penge til den efterlyste cykelsti. Det skriver Jyllands-Posten.

Det var ellers på tegnebrættet, da de tre partier Venstre, Det Konservative Folkeparti og Enhedslisten tog det med til bordet, da budgetforhandlingerne gik i gang i Aarhus Kommune.

Men da økonomien på projektet ikke var afklaret, er man i stedet blevet enige om, at det skal undersøges, hvad det vil koste at lave en såkaldt ‘to minus en'-vej, hvor der etableres brede stiplede linker i begge sider af vejen fremfor en cykelsti.

Og derfor bliver det altså ikke i det kommende år, at trafiksikkerheden på strækningen forbedres, og det skuffer beboerne i Ajstrup-området.

»Vi ønsker os en trafiksikker cykelsti. Det havde vi gjort i mere end 20 år, og derfor havde vi denne gang en forventning om, at det var vores tur til at blive tilgodeset. Det er sørgeligt, at det ikke sker nu, og folk er skuffede,« siger Kurt Møller, der er formand for foreningen Krydsfeldt- Norsminde, der sammen med fællesrådet Beder-Malling-Ajstrup har kæmpet for, at cykelstien skulle etableres.

Han understreger dog, at beboerne vil fortsætte kampen.