Rasmus Falk forlader under alle omstændigheder senest OB til sommer.
Rasmus Falk forlader under alle omstændigheder senest OB til sommer. Foto: Jens Nørgaard Larsen

Ifølge TV3 Sport er Rasmus Falk og FC København i tæt dialog om et sommerskifte, når offensivspillerens nuværende kontrakt udløber med OB.

Mediet bruger vendingen, at FC København »har lagt sig i førerposition i forhold til at indfange den eftertragtede underskrift,« så Rasmus Falk kan tage over for Nicolai Jørgensen, som ventes skudt af sted til en ny klub til sommer.

Det er ikke oplysninger, som bt.dk har kunne få bekræftet.

OPDATERET: Rasmus Falks mellemmand, Mads Bach Lund, har, siden denne artikel blev skrevet, lagt følgende bemærkning ud på twitter:

Gennem længere tid har meget været usikkert om Rasmus Falks fremtid, men mandag meldte han via sin mellemmand ud, at han ikke forlænger sin kontrakt med OB, og at han flyver videre til sommer. I denne historie kan du læse Falks længere kommentar til sine overvejelser.

FBL-ENG-PR-MAN CITY-sdCRYSTAL PALACE

Falk, der har spillet i OB siden 2005, sagde blandt andet:

»Jeg har en drøm om at vinde trofæer og etablere mig yderligere på det danske A-landshold. Ud fra denne betragtning føler jeg, at det er tid til, at jeg tager skridtet videre og prøver noget nyt.«

Forsvarer nyindkøb - 1xa

BT.dk har forgæves forsøgt at få en kommentar fra Rasmus Falks mellemmand, Mads Bach Lund, der heller ikke er vendt tilbage.

Over for TV3 Sport har FCK-manageren Ståle Solbakken afvist at kommentere på historien.

 

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.