Den svenske fotomodel Victoria Silvstedt forundrede gæster og modeeksperter, da hun troppede op til prins Albert og Charlene Wittstocks royale kæmpefest i Monaco iført en lille lyserød silkesag.

____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>Modeeksperter har fældet hård dom over den tidligere playboy-darlings valg af kjole til det store bryllup. Den norske modeekspert Silje Pedersen mener, at Silvstedts outfit er helt igennem smagløst.

- Jeg tror ikke, Victoria Silvstedt kender udtrykket 'mindre er mere'. Det er helt unødvendigt at vise alt, hvad du har, og den dybe kavalergang er direkte upassende for en kongelig cocktail-fest. Det lyserøde silkestof med pailletter i midten er langt fra trendy og gør intet godt for modellen, siger hun til VG.

TIL BT


monaco


Og så får den danske kronprinsesse et par rosende ord med på vejen i den anledning:


- Men hun elsker jo at chokere, og det lykkedes. Silvstedt havde haft stor gavn af nogle stil-tip fra kronprinsesse Mary, der var en af ​​aftenens bedst klædte kvinder, siger Silje Pedersen.

Victoria Silvstedt er på den eksklusive gæsteliste i Monaco, fordi hun har kendt prins Albert i mange år. Ifølge rygter har de to haft et forhold.