Venstrefløjsdebattør og aktivist Erik Storrud argumenter på sin blog på modkraft.dk for, at det er helt i orden at rive valgplakater ned. Han spørger i sit debatindlæg, hvorfor man egentlig skal have dårlig samvittighed over at hive nogle af de valgplakater ned, der er hængt op i forbindelse med kommunalvalget 19 november. 

Erik Storrud, der har gjort sig bemærket på venstrefløjen i mange år, mener, at de demokratiske spilleregler i forvejen er sat ud af kraft, når partierne kan få lov til at købe annoncer og reklamer i aviser og tv. 

- Eftersom det er partiernes økonomiske midler, der afgører, hvor meget de har råd til at reklamere, betyder det i realiteten at de riges venner altid vil vinde eksponeringskapløbet, skriver Erik Storrud.

Og det forstår han ikke, at man tillader.

- Hvis formålet er at sikre alle partier lige mulighed for eksponering, hvorfor tillader man så partierne at købe reklamer og annoncer, skriver han.Erik Storrud, der så sent som i sommers sad fængslet for et overfald på en politibetjent, skriver, at man ved at hive plakaterne ned fra lygtepælene blot er med til at genskabe demokratiets spilleregler.

- Eftersom det er de liberale og højreorienterede partier, der reklamerer mest, kan det efter min mening ikke betragtes som udemokratisk at pille deres valgplakater ned. Det er blot et forsøg på at tage demokratiet tilbage fra de økonomiske interesser, der aldrig har respekteret nogle demokratiske spilleregler.

På sin profil på modkraft.dk skriver han om sig selv, at han har kastet sig ud i demonstrationer, husbesættelser, ulydighedsaktioner, oplysningskampagner, politisk benarbejde og en enkelt nøgen svømmetur efter EU’s miljøministre. Ifølge ham selv forsøger han i dag, at bygge bro mellem aktivister og parlamentariske elementer. Han studerer til daglig pædagogisk psykologi på Roskilde universitet.