Skulle København blive værtsby for det europæiske Melodi Grand Prix, lægger Parken ikke bygningerne til.

Det oplyser den administrerende direktør i Parken, Anders Hørsholt, i en pressemeddelelse.

»Fodbolden prioriterer vi højest, og især F.C. København vil have et travlt kampprogram til næste forår. Derfor har vi truffet denne beslutning,« siger han i meddelelsen.

Parken har ifølge Anders Hørsholt nøje overvejet situationen, efter at arenaen for 12 år siden dannede rammen om det Europæisk Melodi Grand Prix.

»Desværre er konklusionen, at det ikke er aktuelt for Parken at huse det internationale MGP næste år. Og det vil vi gerne melde ud på forhånd, så vi ikke spilder nogens tid til at forberede det bedst mulige Grand Prix for Danmark,

København er dog ikke ude af spillet som værtsby. Både DR Byen og B&W-bygningerne på Refshaleøen er ifølge Wonderful Copenhagen placeringer, der potentielt kan huse den store musikbegivenhed.

»Vi er selvfølgelig kede af, at Parken har valgt at trække sig, men vi ermeget fortrøstningsfulde i forhold til de to stærke og unikke venues, vi stadig har på hånden, nemlig DR Byen og B&W-bygningen,« siger Lars Bernhard Jørgensen, administrerende direktør i Wonderful Copenhagen.

Onsdag kom det frem, at Fredericia trækker sig i kampen om at huse det europæiske Melodi Grand Prix grundet en række krav fra arrangørerne.