Et helt usædvanlig sexsag er endt med, at en 63-årig mand fra Nørre Alslev på Falster er idømt en betinget fængselsstraf på 20 dage ved retten i Nykøbing Falster.

Det usædvanlige ved sagen var, at den 63-årige ifølge anklageskriftet ikke alene havde krænket en kvindes blufærdighed ved at trække sin penis frem midt under en bilkørsel med veninden.

Den oplevelse havde ellers været ganske chokerende for kvinden. Men ikke nok med det – ved en senere lejlighed trak den 63-årige endnu engang sin penis frem i hendes lejlighed, idet han derefter lod kvindens hund sutte og slikke på det blottede lem, mens kvinden fuld af forargelse måtte se på.

De to involverede i den usædvanlige sexsag er begge døve, og derfor var der i går ved retten i Nykøbing Falster ikke færre end fire døvetolke med ved restshandlingen. Ifølge Folketidende.dk blev der tale om en forvirret og usammenhængende vidneforklaring fra den krænkede kvindes side, mens manden på det bestemteste nægtede alt.

Flere gange blev det indskærpet kvinden, at hun skulle tale sandt, men det hele endte med, at domsmandsretten valgte at tro på kvindens udsagn. Manden har tidligere fået en dom for at krænke den pågældende kvindes blufærdighed. En af dommerne vil dog frifinde manden.
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.