Scarlett Johansson, fotograferet tidligere i år. Klik dig videre og se Scarlet under bruseren.
Scarlett Johansson, fotograferet tidligere i år. Klik dig videre og se Scarlet under bruseren. Foto: LUCAS JACKSON

- Drama er livet uden de kedelige øjeblikke.

Sådan sagde filminstruktøren Alfred Hitchcock. Kedeligt er det næppe i en ny film, 'Hitchcock' om den gamle mester. Filmen handler om Hitchcocks liv, mens han indspillede den mytologiske film 'Psycho'. Den med den den ikoniske brusescene med kniven.

Stjerner som Scarlet Johansson, Anthony Hopkins, Helen Mirren, Jessica Biel og James D'Arcy har de bærende roller.

Nøgen

En verden udenfor

Halvt danske Scarlet spiller rollen som Janet Leigh alias Marion Crane i 'Psycho'. Hende der bader i bruseren på Bates Motel, mens man ser man ser en mand med en kniv nærme sig og dræbe hende brutalt.

Scarlet kan nu bekræfte, hvad de fleste nok anede i forvejen. Det er ikke rart at blive dræbt af Anthony Hopkins.

- Vi havde kun mulighed for at skyde scenen på en enkelt dag. Alle var meget nervøse, fordi scenen involverer vand. Ingen ønsker, at en skuespiller bliver våd, siger Johansson til V-Magazine.

- De var meget optaget af den måde, jeg fremstår på. Det bekymrer mig ikke, og ved at det ikke bekymrede Janet Leigh. Lige så meget Anthony Hopkins er en lille skat, er han også skrækindjagende. Måske har jeg set 'Ondskabens øjne' for mange gange som barn. Måske havde jeg nogle flashbacks fra den film. Jeg behøvede i hvert fald ikke megen forberedelse til den rolle, siger Scarlet Johansson.

Nøgen

En verden udenfor

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.