Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

For fremtiden kan store danske virksomheder godt holde øje med navnet Rigmor Zobel Ravn.

Jetset-dronningen og erhvervskvinden har nemlig fået nyt job hos advokatfirmaet Jackie Phillip & Co., hvor hun fremover har fokus på CSR Compliance, som handler om virksomheders ansvar i forhold til at overholde menneskerettighederne.

- Det med menneskerettigheder, det ligger godt i maven, det handler jo om at gøre verden til et bedre sted. Det er en ny disciplin, som er rigtig spændende. Det handler om virksomhedsansvar, og hvad de skal gøre for at sikre sig, at de ikke overtræder menneskerettighederne nogle steder, forklarer Rigmor Zobel Ravn, der officielt tiltræder sit nye job torsdag. 

44-årige Rigmor Zobel Ravn har efter et par år på advokatkontor for nylig fået det endelige bevis på, at hun nu er færdiguddannet advokatfuldmægtig.

- Jeg fik mit brev i juni. Jeg har en del erhvervserfaring, så jeg har fået merit for et år og været to år på advokatkontor. Jeg har ført retssager ude i Frederiksberg Ret, siger hun begejstret.

- Det er jeg virkelig fascineret af, det med at procedere, det er sjovt. Enten kan man lide det eller også kan man ikke. At stå der og argumentere, det kræver vildt meget forberedelse, men når det så kører, så er det sjovt, siger hun og understreger, at hun planlægger et liv som advokat de næste mange år.

Det ser dermed ud til, at karrieren igen er på skinner for Rigmor Zobel Ravn, der, efter hun af Københavns Byret tilbage i 2010 blev idømt en bøde for 20.000 kroner for køb af kokain, trak sig fra adskillige bestyrelsesposter som konsekvens af en sag, som ifølge hende selv sled hårdt på hende.

Andre læser også