Foto: MARIO ANZUONI

Ricardo Medina Jr, der startede som den røde Power Ranger Cole Evans i Power Rangers Wild Force, og senere tog rollen som skurken Deker i Power Rangers Samurai, er blevet anklaget for at have dræbt kammerat med et samuraisværd

Tv-skuespilleren Ricardo Medina Jr, 38, risikerer en livstidsdom efter at han torsdag blev anholdt af politiet i Los Angeles og sigtet for drabet på en tidligere bofælle i januar 2015.

Ricardo Medina Jr. blev allerede i forbindelse med den indledende efterforskning afhørt og løsladt efter den indledende høring, men anklagemyndigheden mener nu at have beviser nok til at kunne ham dømt for drab. Bliver han fundet skyldig risikerer han fra 26 år til livstid.

LÆS OGSÅ: Power Rangers genopstår: De første fire helte er på plads

Han er i første omgang tilbageholdt mod en kaution på én million dollar.

Ifølge anklagen skulle Ricardo Medina Jr. have stukket Josh Sutter, som han boede sammen med, ihjel med et samuraisværd i forbindelse med en ophidset diskussion, der omhandlede Medinas kæreste.

LÆS OGSÅ: Boybands samles i ny zombiefilm

Ricardo Medina Jr. spillede en af de bærende roller som Cole Evans/Red Lion Wild Force Rangers i 40 afsnit af Power Rangers Wild Force tilbage i 2002. Siden fulgte enkelte roller i nogle mindre gyserfilm inden han i 2011 og 2012 vendte tilbage til Power Rangers som stemme for skurken Deker i Power Rangers Samurai.

Artiklen er oprindelig bragt på herognu.dk

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.