Kendis-stylist Kenny Aleksandr var én af de to beboere i nærheden af kælderen i Studiestræde, der hjalp Amalie med at komme i sikkerhed.

Kenny Aleksandr troede først, at det var fulde mennesker, der råbte og skreg i hans baggård, og han lænede sig sågar ud af vinduet for at bede de larmende mennesker om at skrue ned.

Men i samme øjeblik fik han øje på en pige, der skreg og så nøgen ud. Da vidste han, at situationen var alvorlig. Det fortæller han til MSN Starlounge.

- Jeg spørger, om hun er okay, og så ser jeg, at det er Amalie. Det ligner, at hun står med et håndklæde om sig, men det var bare hendes lillebitte sommerkjole, som ikke dækkede særlig meget, som hun stod og trak ned om sig, siger Kenny Aleksandr. - Hun har bare fødder og står decideret og skriger: 'Hjælp! Lad mig være, gå væk fra mig. Få mig væk herfra', mens hun står og klamrer sig til min bil og hulker som en lille pige. Jeg kan se én, der går forbi hende og kigger på hende lidt langt fra hende. Det var Peter. Det var virkelig ubehageligt, fortsætter han.

Stylisten skyndte sig ned til Amalie, der straks klamrede sig til ham og bad om hjælp. Med en kvindelig nabo fik de hende op i en lejlighed, og på vejen måtte de bede Peter om at gå væk, skriver MSN Starlounge.

- Jeg er meget rystet lige nu - jeg er virkelig rystet lige nu. Det var som at se et biluheld. Man kan ikke få chokket ud af hovedet. Når jeg kigger ud af vinduet, føler jeg stadig, jeg kigger ned på Amalie. Det er enormt ubehageligt, siger Kenny Aleksandr til MSN Starlounge.

Peter Birch afviser alle anklager. Læs mere her.