Hammeren faldt torsdag i retten i Århus over Susan K, der tilstod at have truet og kastet et øl-glas i hovedet på en garderobepige. Hun blev idømt 3 måneders betinget fængsel, hvoraf 20 dage blev gjort ubetinget. Men da den tidligere paradise-deltager allerede har afsonet 15 dages fængsel, slipper hun med 80 timers samfundstjeneste.

____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>Nu er det afgjort, hvilken straf, der venter reality-stjernen efter hendes bersærkergang på et århusiansk diskotek natten til 23. december sidste år.

Tre måneders betinget fængsel, hvilket i realiteten betyder, at hun slipper med 80 timers samfundstjeneste, der skal afvikles det næste halve år. Hun skal desuden holde sig i skindet i en prøveperiode på et år.

Det står klart efter, at hun i dag tilstod alt i retten.

 - Jeg er meget lettet, og nu kan jeg endeligt komme videre med mit liv, siger hun til B.T.s udsendte.

- Jeg har det fint med samfundstjenesten. Jeg laver i forvejen velgørenhedsarbejde med hjemløse, så det er helt fint.

Til stede i retten i Århus var hendes mor, der omfavnede datteren efter dommen. Nuværende Paradise-deltagere var også dukket op, herunder Ulven Peter.

Party-pigen tilbragte både jul og nytår bag tremmer efter det voldsomme overfald på en 20-årig garderobepige. Men de 15 dages varetægtsfængsling var ikke straf nok til Paradise-veteranen, der tilstod alt i retten.

Hendes sagesløse offer måtte syes med seks sting ved øjet efter overfaldet, der skete på diskoteket Social Club i Århus klokken 03.30 natten til den 23. december. 

Susan K var bl.a. tiltalt for straffelovens skærpede voldsparagraf, 245, der handler om legemsangreb af særlig rå, brutal eller farlig karakter. Dommeren lagde heller ikke skjul på, at reality-babens forbrydelse hørte til de alvorlige.

- Det er meget alvorligt at kaste ølglas i hovedet på folk. Og det er bestemt heller ikke et rart syn at se den flænge, som den forurettede fik, understregede dommer Marianne Svendsen, der heller ikke bagatelliserede de trusler, som den stærkt berusede Susan K fik slynget efter det vidne, der tilkaldte politiet.

Tilsyneladende gik Susan K amok, fordi hendes venindes tørklæde ikke var opbevaret rigtigt i garderoben. Pludselig kylede Susan K et halvliters ølglas efter garderobe­pigen af alle kræfter.

- Hun tog tilløb fra to meters afstand, og da hun var en meter væk, kastede hun ølglasset lige i hovedet på hende med et overhåndskast. Det virkede meget bevidst, og der var rigtig meget blod, fortalte et vidne, der stod få meter væk fra hændelsen.

Da politiet kom, begyndte reality­baben at råbe og skrige som en gal og true hende, der havde ringet efter hjælp.

- Er det dig? Jeg kommer efter dig. Jeg smadrer dig, sagde hun blandt andet ifølge de mange vidner.

Hun erkendte truslerne i retten og medgav også, at hun nok ikke var så uskyldig, som hun gav udtryk for under grundlovsforhøret dagen efter hændelsen.

- Hvis jeg kaster med glas, så er det jo nok for at ramme, erkendte Susan K i retten, hvor hun fortalte om hele episoden.

Susan K skal desuden betale erstatning til offeret på 10.461 kr. for svie og smerte og udgifter.