Sheffield United - Newcastle
Sheffield United bliver ved med at imponere. De er en meget svær enhed at bryde ned, og 10 af holdets 14 kampe er da også gået under denne mållinje. Nu møder de et hold, som har meget svært ved at skabe chancer i åbent spil, og derfor er det da også svært at se, at det her ender i en målfest. Newcastle scorer primært via dødbolde, og dem forsvarer Sheffield United normalt ret godt, mens Newcastle modsat normalt spiller ret defensivt på fremmed græs, og Sheffield United er trods alt ikke bedst til at nedbryde et defensivt orienteret hold.

Under 2,5 mål i kampen
England Premier League, klokken 20:30
Oddset 1,68 er fundet hos Bethard

Rögle - Brynäs
Rögle er inde i en dårlig periode med nu otte kampe i træk uden sejr i ordinær tid, og det har fået holdet til at miste terræn i toppen. Det har dog mere været et udtryk for kampe, hvor marginalerne er gået holdet imod end at de pludselig er begyndt at spille dårligt. Brynäs hører til blandt de dårligere hold i rækken, og de er elendige på udebane med nederlag i syv af de seneste 10 kampe. Rögle bør være det bedre hold, og med en lang udebanetur fra Gävle til Ängelholm i benene, er dette en af de værre udekampe for Brynäs. Hjemmesejren virker fint betalt.

Rögle vinder kampen
Ishockey - Sverige SHL, klokken 19:00
Oddset 2,00 er fundet hos Bet365

Malmö - Färjestad
Det er mødet mellem to hold, der normalt er klart bedst på egen is. Malmö har hentet 19 af sæsonens 29 point foran egne fans, hvilket blandt andet hænger sammen med, at de fleste hold har langt til Malmö og det skånske mandskab normalt har en solid opbakning. Färjestad er et af de hold, der har langt til Malmö, og selv om de lige nu ligger nummer tre, er de bestemt til at tale med på udebane. Her tabte man blandt andet den seneste kamp til bundholdet Oskarshamn, hvorfor det er svært at se, at Malmö skal være undertippede i denne kamp.

Malmö vinder kampen
Ishockey Sverige SHL, klokken 19:00
Oddset 2,60 er fundet hos Bet365