Moldova - Albanien
Der bør være klasseforskel i denne kamp. Albanien tabte på et mål i overtiden i Tyrkiet, men har flere gange i kvalifikationen vist et ganske fint niveau, blandt andet da man slog Island hjemme. Moldova har været himmelråbende ringe, og kronede en forfærdelig kvalifikation ved at dumpe ned på sidstepladsen med nederlaget i Andorra. De har kun fået point mod netop Andorra, mens man ellers i de seneste par år i tællende kampe kun har slået San Marino. Får Albanien blot scoret i denne kamp, skal de have rigtigt gode chancer for at hente tre point.

Albanien vinder kampen
UEFA - EM-kvalifikation, klokken 20:45
Oddset 1,83 er fundet hos Bethard

Island - Andorra
Island tabte den vigtige kamp mod Frankrig, og derfor tæller kun sejr hér, hvis Island vil videre. Det er dog ikke islændingenes livret at skulle dirke en defensiv modstander op, og det er meget sjældent, de vinder storsejre. Vi skal ni år tilbage for at finde den seneste islandske kamp med fire mål, og Andorra har vist klare forbedringer de seneste år. Således har man i denne kvalifikation kun lukket fire mål ind mod Frankrig, og kronede en mere end godkendt kvalifikation ved at slå Moldova senest. Der skal være glimrende værdi på maksimalt tre mål.

Under 3,5 mål i kampen
UEFA - EM-kvalifikation, klokken 20:45
Oddset 1,90 er fundet hos Bet365

Ukraine - Portugal
Det er en overraskende høj betaling på dette kryds. Ukraine booker definitivt pladsen ved EM med ét point i denne kamp, så de er helt sikkert tilfredse med en pointdeling, mens et nederlag kan sende dem ud i en afgørende kamp i sidste runde mod Serbien. Portugiserne vil også tage et stort skridt videre med uafgjort, da de har gruppens to klart dårligste hold Luxembourg og Litauen i de to sidste kampe. Da de er bedre indbyrdes end Serbien, vil de med uafgjort kunne nøjes med fire point i de to sidste kampe, så derfor lugter denne kamp af kryds.

Kampen ender uafgjort
UEFA - EM-kvalifikation, klokken 20:45
Oddset 3,40 er fundet hos Danske Spil