For en uge siden slog Price-brødrene dørene op til deres nye restaurant, og det er gået over al forventning. Alt har været booket. Og snart kommer anmeldelserne.

- Man er jo altid spændt, det kan ikke være anderledes, siger Adam Price, der selv har været madanmelder på Politiken, da B.T. møder ham og James på brødrenes nyåbnede restaurant i København, Brdr. Price.

- Det vigtigste med madanmeldelser er, at man bliver anmeldt for det, man prøver at være. Så hvis nogen kan se, at det her er et sted, hvor alle er velkomne, og maden er enkel, så er jeg glad, siger han.

- Lige nu er de ved at afvikle frokosten, der i anledning af julemåneden står på klassiske juleretter a la and, rødkål, leverpostej og sild. Her er varmt i restauranten. Og en tyk duft af juleand.

Brødrene Price

- Da vi ankom for ti minutter siden stod James og bød smilende velkommen. Det var tydeligt, at her føler han sig hjemme, og det var også hele udgangspunktet for restauranten - det skulle føles som at komme hjem til de to madbegejstrede herrer, når man tager på Brdr. Price.

- Jeg kan godt mærke, jeg ikke er helt ung mere, siger James, da han bliver spurgt om den første uge har været travl.

- Man kan mærke det i benene, siger han og smiler. Og det forstås. For både han og Adam har været i restauranten alle dage siden den åbnede 1. december for at byde gæster velkommen, smage maden til og sørge for, at alt kører, som det skal, og planen er, at en af de to fremover gerne skal være i restauranten til at byde gæster velkommen. De skal agere værter. Køkkenet tager personalet sig hovedsagligt af.

- Vi er enormt glade og taknemmelige for interessen og her den første uge, har det været hårdt arbejde. Vi har været i restauranten hele tiden. For os er det lidt som en premiere hver aften, supplerer Adam.

Ansætter efter en uge

Ifølge den tredje af fire medejere Mads Bøttger, så er de allerede begyndt at ansatte flere folk, så der er hænder nok til den store efterspørgsel. December er næsten booket helt op, og det samme begynder at tegne sig for januar.

I de læderindbundene menukort gemmer sig et væld af retter fra den billigste smørrebrød med karrysild ala Price til 55 kroner - til den dyreste - kaviar på toast som forret til 495 kroner.

Og ifølge de to brødre, har de stykket menukortet sammen efter, at der skal være noget for enhver pung. Men vigtigst af alt god mad efter deres smag - og opskrifter. Om anmelderne også synes det, vil tiden vise.

- Jeg håber bare, at mange vil holde sig fra ‘Rigeligt smør’. For den er brugt, så jeg håber, de finder på noget andet, siger Adam. Og griner og fortæller, at han ved, at Børsen i dag, fredag, har en anmeldelse af restauranten i avisen.