Danmarks besejrede Island 30-25 i ottendedelsfinalen ved VM i Qatar efter en flot indsats over hele linjen. Her er BTs bedømmelse af de de danske spilleres præstationer i kampen.

G. Gudmundsson

Han kan bare tænde for videoen med Spanien med det samme, for han lurede Island fuldstændig. (Så meget video-nørder han)

12

Niklas Landin

Seks minutter og 58 sekunder gik der, før Island scorede. Og derfra var der masser af klasseredninger. (Stort interview: Det drømmer Landin om)

10

Jannick Green

Havde et par vigtige redninger, der betød, at Island aldrig fik troen på, at det kunne lade sig gøre.

7

Mads Christiansen

Begyndte forrygende med oplæg og mål, men det blev mere gennemsnitligt derefter. Stadig god kamp.

7

Mads Mensah

En rigtig bulderbasse, der helt frygtløs løber med hovedet forrest ind i det hele. (Han var også selv ret tilfreds)

10

Casper U. Mortensen

Landsholdets lækreste sko løb sig til mulighederne, men hænderne svigtede lidt for ofte.

7

Anders Eggert

Hans topniveau er verdensklasse, men han har endnu ikke ramt det ved VM - heller ikke denne gang. (Som han sagde tidligere: Jeg har haft problemer med at ramme selve målet)

7

Rasmus Lauge

Fuldstændig og helt aldeles fejlfri. Hans bedste landskamp nogensinde? Muligvis!

12

Bo Spellerberg

Scorede en enkelt gang, da Rasmus Lauge havde afgjort kampen for Danmark.

4

Jesper Nøddesbo

Fik færre minutter i angrebet, hvor han ellers har været bedst, men stod solidt i den modsatte ende. (Han kender Spanien supergodt. Se nøglerne til succes her)

4

Lasse Svan

Gjorde sig for en stund allermest bemærket for sin defensive indsats, der gav Danmark bolden to gange.

10

Hans Lindberg

Det må gøre ondt at være Lindbergs islandske familie, for han skåner dem ikke i sin sejrsiver.

10

René Toft Hansen

Forsvarsmaskinen var indstillet perfekt, og så må han have stjålet brormands farlighed over natten.

10

Henrik Møllgaard

Fik kun få minutter i forsvaret, hvor han snorksov i en enkelt situation.

UB

K. Søndergaard

Ser ikke ud til helt at være der endnu. Viljen har han, men fejlene bliver lidt for mange.

4

Henrik Toft Hansen

Lillebror Toft var knap så farlig som vanligt offensivt, men i den anden ende lukkede han Island ned.

10

Mikkel Hansen

Glimt af verdensklasse, men blev sparet, da kampen allerede tidligt var afgjort.