KØB PLUS!

Sådan er VM-formen - Landin i bund

Sporten.dk har vurderer spillernes form efter de tre testkampe

Totalkredit Cup er forbi, og landstræner Ulrik Wilbek har gennem de tre testkampe mod Tunesien, Montenegro og Slovenien haft muligheden for at bedømme spillernes form mod modstandere med forskellig spillestil.

- Jeg er fortrøstningsfuld. Det ser godt ud, siger landstræneren efter de tre kampe.

Først på et pressemøde mandag lader han offentligheden vide, hvilke to spillere, der i første omgang ikke er med i truppen, der på torsdag forlader Billund med Sevilla som mål.

Sporten.dk vurderer herunder spillernes form efter testkampene.

Niklas Landin - 00
Har så at sige været uden redninger, men det ændrer naturligvis ikke på, at han er det danske holds førstemålmand.Forhåbentlig får han mere gang i benene de næste tre træningsdage.

Jannick Green - 4
Har klart overstrålet Landin, uden at det dog har været prangende. Greens bedste kamp var mod Montenegro, der også var den svageste modstander. En god reserve at have.

Anders Eggert - 10
Dejligt for det første at have en så sikker straffekastskytte som Flensborg-fløjen. En enkelt afbrænder fra fløjen i de tre halvlege er også en statistik, som er tilladt at prale af.

Rasmus Lauge - 10
Har dirigeret angrebsspillet med stor sikkerhed og vist et godt blik for sine medspillere. Forsvarsspillet er også forbedret, så landstræneren med sindsro kan bruge ham i den ende af banen.

Mads Mensah Larsen - 4
Har været under et hårdt pres i konkurrencen om de sidste pladser, men har tacklet situationen pænt. Larsens store fordel er, at han kan spille alle tre bagspilspladser og også dække op.

Casper U. Mortensen - 7
Han har i testkampene vist, at kontraspillet er af høj klasse. Første afbrænder kom i gårsdagens kamp mod Slovenien. Forsvarsspillet bør blive en smule bedre.

Bo Spellerberg - 7
Har vist en opadgående tendens med kulminationen mod Slovenien, hvor han ikke blot satte fut i angrebsspillet, men også selv viste farlighed. Hans tre mål er faldet på tre skud.

Nikolaj Markussen - 7
Nettet er i fare for at sprænges, når den høje langskytte fyrer af. Det har han gjort med stor præcision i denne turnering. Viste en ny succesfuld dimension af sig selv som den fremskudte i 3-2-1 forsvaret.

Hans Lindberg - 7
Efter to fremragende kampe fredag og lørdag gik det helt skidt med fire afbrændere på stribe, før han blev placeret på bænken. Men naturligvis er han stadig førstevalg på pladsen som højre fløj.

René Toft Hansen - 10
Han er nok den spiller, det danske hold dårligst kan undvære. Bomstærk i forsvaret, og nu er han samtidig blevet en endnu bedre afslutter efter skiftet til Kiel. Flot turnering.

Henrik Møllgaard - 4
Er udset til forsvarsgeneral, men det har ikke været nogen succes. Til gengæld har Møllgaard imponeret i den anden ende af banen med både gode skud og styring af kontraerne.

Kasper Søndergaard - 4
Fik heldigvis en smule selvtillid ud af den sidste kamp, hvor han spillede en god anden halvleg.Men der er stadig mangler i den nye rolle, hvor Søndergaard ikke er så hurtigt inde på banen som tidligere.

Henrik Toft Hansen - 4
I angrebsspillet fejler hans indsats intet. Men der er stadig mangler, når der skal forsvares. Mod Tunesien havde han store problemer i den fremskudte position.

Mikkel Hansen - 10
Når han ellers fyrer sit skud af, er det dræbende.Syv mål på otte skud i den sidste kamp var høj klasse, når man lægger syv frispilninger oveni. Er stadig ingen forsvars-ørn.

Morten Olsen - 4
Kom skidt fra starten i træningsturneringen, men løftede sig i den anden kamp i Aalborg. Vi har manglet den frækhed, han viser i sin Bundesligaklub, Hannover. Kommer ikke til VM.

Kasper Irming - 02
Hvor er den vilde Irming blevet af? Selvtilliden er væk, og han har haftsvært ved kun at blive kastet på banen, når der skal angribes. Kommer ikke til VM.


Læs også: