KØB PLUS!

Danmarks muskelbundt klar til slåskamp

Skjern-kæmpen forudser en fysisk forestilling i 1/8-finalen mod Tunesien

Tunesien, som Danmark møder i aften i 1/8-finalen ved VM i håndbold, står for masser af fysik, og det danske forsvar skal nok få hænderne fulde, er Henrik Møllgaard sikker på.

- De kan ramme et skræmmende højt tændingsniveau, og der bliver virkelig gået til stålet, siger Skjern-kæmpen og understreger, at den danske defensiv er klar til at svare igen.

- Det bliver et slagsmål. Men jeg tror, det er en fordel, at det er nogle store drenge. Så bliver der noget for os at ramme på. De vil gerne vil skyde langt udefra og er dygtige til det. Men jeg tror alligevel, at de som typer passer bedre til os end nogle fodrappe sydamerikanere, siger Henrik Møllgaard.

Han erkender, at lørdagens drastisk forlængede rejse var en dårlig måde at holde hviledag på. Men Møllgaard tror ikke, det ændrer på styrkeforholdet mellem Tunesien og Danmark, selv om han har respekt for afrikanerne.

- De slog Tyskland i en fantastisk håndboldkamp i indledende gruppe. Tunesien er helt med i toppen og kan de ramme dagen med skytterne, så får vi det svært. Men man skal ikke tale væk, at vi er favoritter i kampen. Vi bliver ikke dårligere håndboldspillere af at skulle vente på toget, siger Skjerns venstre back.

Han ser i øvrigt ikke noget problem i den udskiftning, der er sket defensivt, hvor en fodskadet Jesper Nøddesbo er blevet udskiftet med Kasper Nielsen.

- Kasper Nielsen er en stor kapacitet forsvarsmæssigt og ved, hvad det drejer sig om. Han kommer frisk og skal bidrage med en masse fysik, så forsvarsmæssigt er det ikke en ulempe, siger Henrik Møllgaard, der dog bemærker, at udskiftningen kan ramme kontrafasen.

- Nøddesbo er en kæmpe kapacitet i kontradelen, så der kan vi blive ramt. Men jeg håber, han kommer tilbage og kan bidrage på den del igen, siger Henrik Møllgaard.