De Boer: Eriksen smutter til sommer

Frank de Boer mener, at Christian Eriksen med al sandsynlighed er tabt for Ajax til sommer.

Der har været mange spekulationer angående Christian Eriksens fremtid i Ajax; om hvorvidt den hollandske traditionsklub må vinke farvel til deres danske profil i indeværende transfervindue eller det næste.

Men nu fortæller klubbens træner Frank de Boer, at han regner med, at Eriksen forlader klubben til sommer. Men den danske landsholdsspiller er langt fra den eneste profil, som Ajax formentlig må tage afsked med til den tid.

- Jeg tror, at vi må sige farvel til tre eller fire spillere til sommer, fortæller Frank de Boer til Voetbal International og fortsætter:

- Jeg tænker på Toby Alderweireld, Christian Eriksen og Siem de Jong.

Så sent som i dag kunne den engelske avis berette, at Newcastle har kastet deres kærlighed på Ajax-kaptajnen De Jong, og også Eriksen har tidligere været sat i forbindelse med flere engelske topklubber, herunder Liverpool og Tottenham. Samtidig går der rygter om, at Ryan Babel, der har kontraktudløb til sommer, allerede skulle have fået et tilbud fra Michael Laudrup og Swansea ifølge The South Wales Guardian. Men De Boer frygter langt fra den markante afgang af spillere.

- Hvis det kommer til at ske, må vi starte på en frisk. Det er ikke noget problem, sådan er det nu engang. Det er en illusion at tro, at disse spille kan toppe hos; at de vil blive længere hos os.

tipsbladet.dk
 

Læs også: