De skulle have levet lykkeligt til deres dages ende. Men i sidste uge måtte popstjernen og X Factor-dommeren Remee og hans kæreste, Maria, melde ud, at det blev hver for sig. Efter syv år var parret gået fra hinanden!

- Det er hårdt. For man stopper jo ikke bare med at elske hinanden efter syv år. Og det har jeg slet ikke lyst til at gøre heller, siger Remee om bruddet med Maria Leander, som er sket for to måneder siden, men som parret først nu har inddraget offentligheden i.

- Der er ikke tale om noget drama, og det har været en fælles beslutning taget ud fra, at der har været gået hårdknude i sagen. Nogen ting kan ikke løses med dialog. Dem er man nødt til at løse med konsekvens, forklarer Remee.

- Men vi taler stadig sammen dagligt, og hun er en virkelig, virkelig vigtig del af mit liv. Og har været den vigtigste del af mit liv i mange år. Derfor betyder det meget for mig at værne om, at det, der foregår nu, er med respekt for hinanden og vores forhold og de syv fantastiske år, vi har haft sammen. Det er vigtigt, at det her ikke bliver et eller andet sygt drama. For det er der ingen af os, der ønsker eller fortjener – eller har brug for. Og jeg håber, vi kommer til at være i hinandens liv altid, siger Remee.

Ligesom Remee er Maria Leander selvstændig og har en tøjbutik på Gl. Kongevej på Frederiksberg.

Ekstramor for Emma
Da de mødtes for syv år siden, blev Maria hurtigt en ekstra mor for den to-årige Emma, Remees datter fra et tidligere forhold. Og den unge stjerne har ved adskillige lejligheder fortalt, at han i Maria havde fundet kvinden i sit liv. Som han tilmed friede til under romantiske forhold i Paris.

De seneste fire år har parret og Emma boet sammen i millionvillaen på Frederiksberg, indtil Maria for nylig flyttede i egen lejlighed. Så det er ikke kun Remee og Maria, som skal slikke sårene oven på bruddet. Emma har også mistet en stedmor.

- Jamen det er hårdt for hende også. Men Maria ser stadig Emma, og vi går ture sammen. Så på den måde foregår alt meget nydeligt. Der er ikke nogen, der råber og skriger og smækker med dørene. Der er hverken had eller bitterhed involveret, understreger den 33-årige succesdreng, der også afviser spekulationerne om, at hans enorme engagement i X Factor har trukket de sidste kræfter ud af forholdet mellem ham og Maria.

- Det har sgu ikke haft betydning. Ingen er vel i tvivl om, at jeg med X Factor har haft en ekstrem arbejdsbyrde oveni alle de andre ting, jeg har skullet lave. Men der har altid været fart på dér, hvor jeg er. Vores brud har ikke noget med det show at gøre. Det har at gøre med nogen personlige ting, hvor man bare ikke er konstruktiv i sin kærlighed, og der derfor er ting, som ikke udvikler sig. Der skulle bare ske en ændring af situationen, før vi hver især kunne udvikle os i den retning, vi skulle, forklarer Remee, der har meget svært ved at forholde sig til, at han med ét er blevet forvandlet til eftertragtet ungkarl på det store singlemarked.

Fuld fucking fest
- Nu er det ikke sådan, at jeg føler, at græsset er grønnere på den anden side. Og de få gange jeg har skuet til, hvor folk er henne i dag, føler jeg det som om, jeg har været inde i en tidslomme. Jeg føler, at jeg kommer fra en gammel tid, hvor folk dansede lancier. Og nu er det bare fuld fucking fest, og føles som om intet er helligt. Men at komme ud på de jagtmarker har ikke været mit udgangspunkt for det her. Og jeg har stort set ikke været i byen, siden vi gik fra hinanden. Det er ikke er nyt forhold, jeg leder efter. Men nu må vi se, hvad fremtiden bringer.

Andre læser også