Milliarder af mennesker har gjort det gennem tiden, og flere tusinder gør det sikkert hver dag. Det er de få ord og det øjeblik, der for evigt vil blive husket som et af livets højdepunkter. Vil du gifte dig med mig?

Utallige mænd verden over er gået på knæ for sit hjertes udkårne og på hver sin måde, har alle disse øjeblikke med garanti været unikke og huskværdige for netop den heldige, hvis hånd der blev spurgt om. Og i de fleste tilfælde også overraskende og uventet.

Og for en ung skotsk skuespillerinde kom frieriet ganske uventet. Faktisk var hun på arbejde og mit i et teaterstykke, da hendes kæreste pludselig gik på knæ.

Lilly-Jane Young på 22 spiller Wendy i opsætningen af historien om Peter Pan i Skotlands største by, Glasgow. Og overfor hende som Peter Pan spiller netop hendes kæreste, 28-årige Sandor Sturbl.

Men da afslutningsscenen er på sit højeste og skal til at slutte med det kys mellem Peter og Wendy, præcis som manuskriptet foreskriver, afbryder Sandor Sturbl.

- Mine damer og herrer, det er normalt her, Peter Pan giver Wendy et kys, men i aften er ikke en normal forestilling, siger han.

- Det her er ikke Peter Pan, der kigger på Wendy og spørger efter et kys. Nej, der er Sandor Sturbl, en 28-årig hollænder, der kigger på sit livs kærlighed, siger 'Peter Pan' henvendt til 'Wendy', der bryder ud i en blanding af grin og gråd.

Videoen er set af 2 mio. på Youtube - og den kan selv se den øverst.