Svenske Madelene forsvandt fra sit hjem og blev tre måneder senere fundet myrdet.
Svenske Madelene forsvandt fra sit hjem og blev tre måneder senere fundet myrdet.

Den 29-årige svenske mor til to, der i februar blev fundet dræbt og støbt i en betonklods, havde allerede for flere år siden en dårlig fornemmelse af den mand, der nu er mistænkt for at have dræbt hende.

Tre måneder skulle der gå, fra den svenske mor til to Madelene blev meldt savnet, til hendes familie fik vished for, hvad der var sket med hende.

Desværre var det en forfærdelig besked, som den unge mors familie fik af politiet i februar. Madelene, der ikke var blevet set, siden hun forsvandt fra sit hjem i Upplands Väsby nord for Stockholm tilbage i november sidste år, var nemlig blevet fundet død. Støbt ind i en betonklods.

Efterfølgende er en 33-årig mand blevet anholdt mistænkt for mordet, mens hans 30-årige veninde ligeledes er blevet anholdt og mistænkt for at have forsøgt at dække over ham.

madelene

Svenske medier har tidligere skrevet, at Madelene i efteråret havde anmeldt en mand, der havde begået grove krænkelser mod hende gennem en længere periode fra februar til august sidste år. Svensk politi har ikke villet bekræfte, at der er tale om den samme mand, som er blevet anholdt, men har overfor Expressen indrømmet, at man er bekendt med den tidligere anmeldelse.

Nu viser det sig dog, at Madelene allerede tidligere har haft en mistanke om, at den 33-årige mand, der nu er anholdt og mistænkt for at have myrdet hende, ikke var helt normal.

»Jeg har lært en levende psykopat at kende.«

madelene

Sådan beskrev den unge mor den nu anholdte mand allerede for to år siden i et videoklip på internettet. Det skriver svenske Expressen.

I videoen kalder hun ham ’min såkaldte bedste ven’, mens der vises tekster, hvor der blandt andet står, at han er ’en levende psykopat’. I videoklippet skulle Madelene desuden omtale den 33-åriges veninde, som også er anholdt.

madelene

Expressen har spurgt den 33-åriges forsvarsadvokat, om han har set videoklippet. Advokaten, Sven Severin, svarer, at han ikke har set klippet, men at han har kigget på, hvad den unge mor har fremlagt på de sociale medier. Politiets efterforskere vil ikke udtale sig om videoen til det svenske medie.

Politiet kom på sporet af den 33-årige, da de angiveligt fik et tip om, at den unge mor kunne være blevet støbt ned i betonklods, som stod et mærkeligt sted i landskabet nær Madelenes hjem. Og tippet viste sig at være sandt, da man den 12. februar altså fandt Madelenes lig i klodsen.

Madelenes mor har fra begyndelsen af hendes forsvinden følt, at noget var galt.

»Alle lysene var tændt i hendes lejlighed. Mobilopladeren sad i væggen, og computeren, som hun altid har med sig, lå derhjemme,« sagde hun i november til det lokale medie Mitt i Järfälla.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.