Tre mål og to point i fire kampe og en top-6-plads, der er kommet i fare.

Hvis fodboldhumøret i Aarhus nærmer sig krisestemning, så er det forståeligt.

Den jyske hovedstads fodboldflagskib, AGF, viser dårlig efterårsform, og får træner Uwe Rösler ikke vendt skuden, så kan top-6-toget løbe fra klubben med de store ambitioner.

»AGF er inde i en rigtig dårlig stime. Det er lang tid siden, at de har vundet. Det er ikke godt nok,« siger fodboldreporter Johnny Wojcíech Kokborg i B.T.s podcast 'Ugens Rapport', hvor Superligaen tages under aktuel behandling.

AGF's spillere efter nederlaget i superligakampen mellem Viborg FF og AGF på Energi Viborg Arena, søndag den 1. oktober 2023.. (Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix)
AGF's spillere efter nederlaget i superligakampen mellem Viborg FF og AGF på Energi Viborg Arena, søndag den 1. oktober 2023.. (Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix) Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Vis mere

Senest tabte AGF i Viborg i weekenden med 2-1 efter en kamp, hvor holdet endnu en gang ikke formåede at score mere en gang.

I alt er det kun blevet til 11 mål i sæsonens 10 kampe, som har givet tre sejre og en øjeblikkelig 6.-plads.

»Det er faktisk tankevækkende, at de kun ved to lejligheder har lavet mere end et mål i en kamp i denne sæson. Den ene gang var mod Hvidovre. Det er ikke godt nok. Det er nærmest kun Patrick Mortensen, der er målfarlig. Det er svært at se, hvor målene skal komme fra,« siger fodboldreporter Steffen Gronemann.

»Det er kun klub, der er rykket ned ved flere lejligheder. De ligger nummer seks efter 10 runder. Der har været større kriser,« beroliger vært Lasse Vøge midt i krisesnakken om AGF.

Lyt til hele episoden af 'Ugens Rapport' herunder og hør blandt andet om:
– Stikpille til Neestrup
– Brøndbys vanvittige back-åbenbaring
– Olivers store dag i Parken