Alhaji Kamara blev matchvinder, da Randers vandt med 3-0 i Lyngby og sikrede den tredje sejr i træk.

Efter en halvsløj sæsonstart rækker Randers nu ud efter en plads i Superligaens mesterskabsslutspil.

Søndag aften spillede randrusianerne sig op på femtepladsen i landets bedste fodboldrække med en 3-0-sejr ude over bundholdet Lyngby. Det var Randers' tredje sejr i træk.

Ved pausen var stillingen ellers 0-0, og Lyngby havde været bedst, men fra starten af anden halvleg tog Randers føringen og endte med fuld gevinst. Alhaji Kamara åbnede målscoringen, mens André Rømer og Bassala Sambou udbyggede den.

Det er nu 13 måneder siden, at Lyngby senest har vundet en Superliga-kamp over et hold, der stadig er i landets bedste række. Holdets tre seneste sejre er over sidste sæsons nedrykkere Silkeborg, Esbjerg og Hobro.

Med søndagens nederlag er der nu 11 point op til redning efter de første 11 runder.

Lyngby var bedst på bolden, men døjede alligevel med at gøre chancerne store nok mod Randers.

Gæsterne havde ikke et eneste forsøg på mål i første halvleg, men den statistik blev der lavet om på cirka 28 sekunder inde i anden halvleg.

Her sendte Mikkel Kallesøe et indlæg ind til Alhaji Kamara, og angriberen fra Sierra Leone kunne glidende sende bolden i mål. Det var tredje kamp i træk, at Kamara kom på måltavlen.

I sæsonens ligakamp nummer 11 var det 10. gang, at Lyngby kom bagud, og den nye virkelighed på måltavlen ændrede ikke ved, at kampbilledet var nogenlunde det samme som i første halvleg.

Lyngby havde bolden mest, men døjede stadig med at gøre chancerne store, og da det så endelig lykkedes på en dødbold med et kvarter tilbage af opgøret, så fik Nicolai Geertsen ikke timet sit hovedstød ordentligt.

Få øjeblikke efter den store afbrænder kom dødsstødet i den anden ende. Mathias Greve blev nedlagt i feltet, og André Rømer scorede til 2-0 på straffespark.

Til sidst satte Bassala Sambou trumf på med et hovedstødsmål efter et hjørnespark. Det var angriberens første mål i Superligaen.