Lyt til artiklen

Når en fodboldklub er i krise, peger de kritiske fingre i mange forskellige retninger, og siden FC Københavns nederlag på hjemmebane søndag aften har både spillerne, træner Ariël Jacobs og sportsdirektør Carsten V. Jensen været i skudlinjen.

Sidstnævnte fordi han udover de spillere, der sidste år gjorde FC København til mestre for niende gang i dette årtusinde, har haft en række dyre forbiere som Christian Grindheim, Pape Paté Diouf og 'Mos' i indkøbsnettet gennem de seneste transfervinduer, og fordi han ifølge flere fans mangler at hente klassespillere denne sommer.

Det fik søndag aften dele af Parkens hjemmepublikum til at synge om Carsten V. Jensen mon så med, mens holdet tabte 1-3 til Randers FC i Superligaen og cementerede en på alle måder frygtelig sæsonstart med tre nederlag i tre kampe.

Det får dog ikke bestyrelsen til at tvivle på sportsdirektørens kompetencer og rejser ingen tvivl om hans fremtid i klubben.

- Når det handler om det sportslige i koncernen (Parken Sport & Enterteinment, red.), har jeg fuld tillid til den sportslige ledelse i FC København, siger bestyrelsesformand John Dueholm via klubbens pressechef.

BT var mandag også i kontakt med storaktionær og bestyrelsesmedlem Erik Skjærbæk, der, som han har for vane, henviste til formanden for kommentarer, men som dog gerne ville udtrykke den ærgrelse, han som aktionær har over de nuværende sportslige præstationer.

- Som aktionær har jeg naturligvis de samme følelser som fansene, spillerne samt FCK's ledelse. Det er, sagt på godt jysk, en træls situation, siger Erik Skjærbæk.