Det passer ikke, at Ståle Solbakken og Youssef Toutouhs lejr ikke har været i dialog om spillerens fremtid, lyder det fra agenten Darryl Powell, der er overbevist om, at FCK-spilleren skifter klub allerede denne vinter.

FC Københavns Superliga-trup var mandag tilbage på græsset i Telia Parken, og vanen tro var det store samtaleemne, hvad klubbens plan er i det igangværende transfervindue.

Et af de varme navne i truppen er Youssef Toutouh, som Ståle Solbakken er klar til at slippe, men nordmanden fortalte ved årets første træningspas, at der ingen dialog har været med hverken spilleren eller hans agent Darryl Powell.

»Det har hele tiden været planen, at hvis der kom en klub, så måtte vi se, om vi kunne blive enige, men jeg har ikke snakket med Youssef eller hans agent i lang tid. Vi har den aftale, at de kommer til os, når der er noget,« sagde Ståle Solbakken ifølge Ritzau.

Det er dog ikke helt rigtigt, at der i lang tid ikke har været dialog, hvis man spørger Darryl Powell.

 
Lars Jacobsen og Flemming Povlsen analyserer Ståle Solbakkens nuværende position i FC København.
Vis mere

»Det er ikke sandt, at Ståle og jeg ikke har snakket sammen. Alene i den sidste uge har jeg snakket med ham tre gange. Jeg fik også en besked af Ståle lørdag. Så det er forkert at sige, at vi ikke har snakket sammen i lang tid. Jeg har et godt forhold til Ståle, og det har jeg haft i lang tid. Jeg ved ikke, om han bare er kommet til at sige det der uden at tænke over det, for vi har talt sammen,« siger agenten.

Han fortæller, at der er stor sandsynlighed for, at Youssef Toutouh ikke er FCK-spiller, når denne måned rinder ud.

»Sandheden er, at der er interesse for Youssef Toutouh, men at vi ikke har fået noget bud på ham endnu. Det er Ståle informeret om, og det er han blevet løbende. Jeg arbejder på at komme med et tilbud til ham, og vi regner med, at det sker meget snart,« siger han og tilføjer:

»Jeg er overbevist om, at Youssef Toutouh skifter klub i det her transfervindue. Jeg tror ikke, at han ville komme til at spille så meget i FCK i foråret, så han skal videre nu,« lyder det fra den britiske agent, der har fået sværere kår at arbejde med end for bare et år siden, hvor Youssef Toutouh var på tale til det danske landshold.

Dengang kunne han være skiftet til Bundesligaen, afslører Darryl Powell.

 
Vi har fundet en række fantastiske Superliga-fraklip frem i forbindelse med vores julekalender.
Vis mere

»For et år siden var der rigtig meget interesse for ham, men det har været ret stille de sidste par måneder. I det sidste år har han haft muligheden for at komme til en udmærket klub i Bundesligaen, men nu hvor han ikke har spillet lige så godt, er de rigtige muligheder der ikke lige. Men vi er fortrøstningsfulde omkring at få ham videre,« siger agenten om Youssef Toutouh, der kun fik syv kampe i Superligaen i efteråret.

»Youssef har ikke spillet op til niveau i det sidste halve år, og det har jeg fortalt ham. Men der er jo også grunde til det her. Han har været skadet, og han har manglet tillid fra trænerne. Det har sat ham under pres. FCK har gerne villet forlænge med ham, men han har haft et ønske om at prøve sig af i udlandet, og det har jo skabt en form for konflikt. Men nu er vi, hvor vi er, og der er ingen grund til kigge tilbage. Vi skal bare finde en løsning,« slutter Darryl Powell.

Ståle Solbakken er ikke vendt tilbage på BTs henvendelse, om han vil kommentere dette interview med Darryl Powell.