Den engelske MMA-kæmper Jahreau 'The Nightmare' Shepherd er død i en alder af blot 30 år.

Det oplyser MMA-forbundet Contenders, som Shepherd kæmpede for, i et opslag på Instagram søndag.

'Alle hos Contenders er fuldstændig knuste over nyheden om Jahreau Shepherds død. Jay, vores weltervægt-mester, var meget talentfuld og en stor glæde at være i selskab med. En stor personlighed med et kæmpe smil og en smittende latter,' lyder det i forbundets opslag, der fortsætter:

'Inde i buret var han bestemt til toppen. En mester i tre forskellige organisationer med tunge hænder og et krigerhjerte. Vores tanker er med hans familie og venner i denne forfærdelige tid. Hvil i fred, mester.'

Det er ikke mere end en uge siden, at Jahreau Shepherd selv lagde et opslag på Instagram, hvor han gav udtryk for, det var en overraskelse, at han overhovedet var nået at fylde 30 år.

'At blive 30 er ikke så slemt. Jeg går stadig efter at slå folk ud,' indledte Shepherd sit opslag efterfulgt af en række grinende emojies.

'Jeg troede ikke, jeg ville nå at blive 30 år, men nu er jeg her, så fuck 'haterne'. Jeg gør, hvad jeg skal, kællinger,' sluttede opslaget efterfulgt af flere grinende emojies.

Dødsårsagen er endnu ukendt.

På Jahreau Shepherds Instagram-profil ses det, at MMA-kæmperen var indehaver af en statistik i oktagonen på 6 sejre og 2 nederlag, ligesom det fremgår, at han var mester i weltervægt i forbundene Contenders, Final Fight Championship og Ultimate Challenge MMA.