Danske Lukas Graham gør det igen. Han har før stillet op til interviews og sunget cover-numre af både Adele og Justin Bieber, og nu viser han midt under et radio-interview, hvor vild en rapper han også er.

Den engelske radiostation Capital FM havde Lukas Graham i studiet til et interview, og der faldt snakken på rapperen Benny Jamz - som det viser sig, at Lukas har skrevet en rap med. Og den lirer den unge sanger rimelig vildt af sig. Stationen har selv delt videoen på Facebook, og skriver, at den havde de ikke lige set komme.

Se klippet her:

Lukas Graham har gået sin sejrsgang over hele USA, har toppet flere prestigefyldte hitlister og det er langt fra første gang, at en slags uformel optræden breder sig på de sociale medier. Her er er forsanger Lukas Graham Forchhammer, pianist Kasper Daugaard og trommeslager Mark Falgren for eksempel samlet omkring et klaver, hvor de under tilsyneladende afslappende omstændigheder spiller nummeret 'Valerie'.

Også coveret af Justin Biebers monsterhit gik verden rundt - den kan du gense her.

For nylig kom det frem, at forsangeren skal være far - og at han derfor går på en slags barselsorlov fra karrieren efter sommer.

»Jeg er simpelthen så glad. Til september kommer der en lille guldklump til verden, og vi glæder os helt utroligt meget,« sagde Lukas Graham til Politiken.